Хлопчик з Львівщини встановив рекорд України: вказав на карті 196 країн за 13 хвилин

Хлопчик з Львівщини встановив рекорд України: вказав на карті 196 країн за 13 хвилин
Дитина без заминок та допомоги всього лише за 13,5 хвилин назвала 196 країн на карті світу. Хлопчик не допустив жодної помилки.

На Львівщині 6-річних хлопчик зі Стрия Марко Данчевський встановив новий рекорд України в номінації "Найбільша кількість назв країн, відтворених дитиною напам’ять по контуру карти". Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Хлопчик продемонстрував блискучий результат, без заминки назвавши 196 країн за контуром на карті за 13,5 хвилин. При цьому юний ерудит не допустив жодної помилки!, - йдеться у дописі.

Юний географ-ерудит захопився географією завдяки своєму дідусю Роману Кухару, який працює керівником в одній із місцевих шкіл у Стрию. Дитину зацікавила велика карта світу, яка висіла на стіні дідусевого кабінету й він вирішив вивчати її.

Помітивши здібності внука до географії, Роман Петрович зацікавив малого дослідника захоплюючими історіями про ріки та озера, гори та моря, міста та країни, - додала керівниця Національного реєстру рекордів України.

Окрім цього дитина у 6-річному віці вже знає не лише назви і місце розташування всіх без винятку країн світу, а і їх державні прапори та може розповісти багато історій розвитку цих країн.

Досягнення Марка Данчевсього внесли у категорію "Діти" в Національному Реєстрі Рекордів України.

Читайте також
Справа педофіла: підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео) Справа педофіла: підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео)
50-річного киянина взяли під варту на два місяці без права внесення застави.
Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію
Лікар розповів, що у дитини діагностували судомний синдром. Що сталою причиною їх виникнення поки що не відомо.
На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото) На Львівщині в потрійній ДТП загинула дитина, ще четверо людей постраждали (фото)
У Львівській області внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинула дворічна дитина, ще четверо людей постраждали.
Loading...
Load next