На Львівщині надзвичайники витягнули з річки авто (Відео)

На Львівщині надзвичайники витягнули з річки авто (Відео)
У Стрийському районі, в смт Верхнє Синьовидне, надзвичайники витягнули з річки легковий автомобіль "Opel Monterey", який знесло течією під час переїзду річки.

Вчора, о 16:13 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що у смт Верхнє Синьовидне в річці Стрий знаходиться легковий автомобіль, якого знесло течією. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

" Славським пошуково-рятувальним відділенням пожежно-рятувальної частини загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області за допомогою альпіністського спорядження автомобіль було зафіксовано буксирувальним тросом до лебідки вантажного автомобіля ЗІЛ-131 ", - йдеться у повідомленні.

Для рятувальної операції було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю техніки.

Так, вже о сьомій годині вечора легковий автомобіль вдалось витягнути з річки на берег. На щастя загиблих та травмованих немає.

 

Читайте також
На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео) На Львівщині для проїзду відкрили міст, на ремонт якого чекали 14 років (відео)
Вартість капітального ремонту переїзду через річку Стрий становить 65,5 мільйонів гривень.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Loading...
Load next