Троє українських футболістів увійшли у топ-20 найкращих гравців Євро-2020

Троє українських футболістів увійшли у топ-20 найкращих гравців Євро-2020
Одразу троє українських футболістів та підопічних головного тренера збірної Андрія Шевченка увійшли у топ-20 найкращих гравців цьогорічного турніру Євро-2020.

Після виходу у 1/8, а згодом тріумфальної перемоги над збірною Швеції й виходу у чвертьфінал, українські гравці потрапили у рейтинг найкращих футболістів на цьому турнірі.

Півзахисник української збірної Андрій Ярмоленко потрапив у п'ятірку найкращих гравців, який забив два голи на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу. Зокрема, ще двоє футболістів збірної України ㅡ Микола Матвієнко та Олександр Зінченко потрапили до переліку топ-20 найкращих гравців Євро-2020, повідомляється на сайті УЄФА.

Матвієнко та Зінченко перебувають поруч один біля одного – 17-та та 20-та позиції відповідно, а от Андрій Ярмоленко зайняв почесне 4 місце у топ-5, де першу позицію зайняв капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду.

На жаль, у двадцятку найкращих не потрапив український футболіст Роман Яремчук, який наразі перебуває на 26 сходинці рейтингу УЄФА.

Зауважимо, що рейтинг Fedex Performance Zoneце рейтинг, який показує стан, якість та поточну форму гравців. Спеціальний алгоритм враховує, зокрема, точність передач, максимальну швидкість гравців, кількість забитих ними голів, а також фоли та отримані попередження.

Нагадаємо, що гравці української збірної вже у столиці Італії - Римі. Тут гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020 проти футбольної команди Англії. Поєдинок відбудеться у суботу, 3 липня, у столиці Італії, Римі. Він відбудеться о 22:00 за київським часом.

Читайте також
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
"У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео) "У ній закладено конфлікт": у Росії закликали заборонити форму збірної України для Євро-2020 (відео)
Російським політикам не сподобалося зображення Криму в складі України, яке зображене на новій формі української збірної до Євро-2020. Зокрема депутат Державної Думи Росії зробив відверту заяву щодо екіпірування України, у якому та гратиме на чемпіонаті Європи.
УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото) УЄФА схвалила форму збірної України з футболу для Євро-2020 (фото)
Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалила форму збірної України для виступу на Чемпіонаті Європи - Євро-2020, попри протести Російської Федерації та заяви про те, що у новій формі "закладений конфлікт".
Loading...
Load next