Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія

Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія
Наразі неповнолітня дитина перебуває у реанімації, після укусу змії. За даними медиків стан хлопчика - важкий.

Внаслідок укусу змії 9-річний хлопчик з Бібрки потрапив до лікарні й наразі перебуває у реанімації. Плазун вкусив дитину у третій палець правої руки, повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

Відомо, що трапилось це учора, 7 липня, близько 21:40. Зокрема, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Дрогобицької дитячої лікарні потрапив 9-річний хлопчик з діагнозом – укус змії.

ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть, - наголосили у ДСНС.

Надзвичайники також додали, що у плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Нагадаємо, що фахівці переконують, що напади змій трапляються через необережне поводження та незнання відповідних правил поведінки під час зустрічі із небезпечними плазунами. Щоб цього не трапилося варто знати лише декілька базових правил, з якими можна ознайомитись за посиланням ТУТ.

Читайте також
На Львівщині двох дітей після укусів змій госпіталізували до лікарні На Львівщині двох дітей після укусів змій госпіталізували до лікарні
Наразі двоє госпіталізованих дітей перебувають у середньому стані важкості.
На Львівщині через укуси змій трьох людей госпіталізували до лікарень На Львівщині через укуси змій трьох людей госпіталізували до лікарень
У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.
На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия На Львівщині внаслідок наїзду вантажівки померла 36-річна жителька Стрия
Учора близько 15 години дня на вулиці Січових Стрільців у Стрию трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої померла 36-річна місцева мешканка.
Loading...
Load next