На Львівщині двох дітей після укусів змій госпіталізували до лікарні

На Львівщині двох дітей після укусів змій госпіталізували до лікарні
Наразі двоє госпіталізованих дітей перебувають у середньому стані важкості.

На Львівщині в результаті укусів змій довелось госпіталізувати двох дітей. Стан потерпілих – середньої тяжкості, повідомили у пресслужбі ДСНС у Львівській області.

Зокрема, учора, 26 липня о 12:28 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Турківської центральної районної лікарні поступила дівчинка, 2011 року народження, жителька с. Верхня Яблунька Самбірського району. В дитини діагностували змії в гомілково-ступневого суглобу лівої ноги.

Згодом, увечері того ж дня до рятувальників надійшло повідомлення, що у приймальне відділення Яворівської центральної районної лікарні госпіталізували хлопця, 2005 року народження, з діагнозом – укус змії пальця правої стопи

Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть, - наголошують надзвичайники.

У ДСНС також додали, що у плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.

Окрім цього, фахівці переконують, що напади змій трапляються через необережне поводження та незнання відповідних правил поведінки під час зустрічі із небезпечними плазунами. Щоб цього не трапилося варто знати лише декілька базових правил, з якими можна ознайомитись за посиланням ТУТ.

Читайте також
На Львівщині через укуси змій трьох людей госпіталізували до лікарень На Львівщині через укуси змій трьох людей госпіталізували до лікарень
У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів.
Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія Стан хлопчика важкий: на Львівщині 9-річну дитину вкусила змія
Наразі неповнолітня дитина перебуває у реанімації, після укусу змії. За даними медиків стан хлопчика - важкий.
На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео) На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео)
У Львівській області призупинили надавати послугу екстреної аеромедичної евакуації. Після двох місяців роботи гелікоптер ДСНС забрали на сервісне обслуговування.
Loading...
Load next