На Львівщині зросла вартість проїзду у міжміських маршрутках (відео)

На Львівщині зросла вартість проїзду у міжміських маршрутках (відео)
Тарифи зросли у межах 30% практично на всіх напрямках. Вартість однієї зупинки зросла з 10 до 12 гривень.

Проїзд на приміських та міжміських маршрутах подорожчав. Вартість однієї зупинки зросла з 10 до 12 гривень. До підняття цін вдалися після здорожчання вартості проїзду у міському громадському транспорті.

Причина та сама, що й раніше - негативний вплив карантинних обмежень на роботу обласних перевізників.

На кожному маршруті були певні свої нюанси, враховуючи домовленості з органами місцевого самоврядування, активістами. Намагалися максимально відтягнути, щоб це не було разове підняття, а поступове, - повідомив виданню Zaxid.net керівник концерну "Екопастранс" Ігор Самардак.

Вартість проїзду на приміських та міжміських маршрутах практично усіх напрямків – самбірському, миколаївському, радехівському, кам’янка-бузькому, бродівському.

Приміські і міжміські маршрути працюють за нерегульованим тарифом і кожне підприємство приймає рішення про зміну вартості проїзду самостійно. Асоціація рекомендувала підприємствам на свій розсуд розглянути питання перегляду тарифів, оскільки змінилися економічні складові собівартості, - наголосив керівник Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

Додамо, що за словами посадовців, обласні державні адміністрації зараз не мають впливу на регулювання цін за проїзд, цим має займатися антимонопольний комітет.

Нагадаємо, що від 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштує 10 гривень. Водночас вартість проїзду в електротранспорті залежить від способу купівлі квитка: 10 грн - якщо купувати квиток у водія, 9 грн - за умови купівлі квитка в спеціалізованих точках продажу і 8,5 грн - у разі купівлі квитка онлайн.

 

Читайте також
Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео) Плати 10 гривень: чи задоволені жителі Львова підняттям вартості проїзду у транспорті (відео)
Від учора у Львові в громадському транспорті потрібно платити не 7 гривень, а 10. Від такого корегування цін на проїзд містяни розлючені, оскільки, умови у маршрутках не покращилися, а щоденних витрат тепер буде значно більше.
На Львівщині можуть підвищити вартість проїзду в приміських автобусах На Львівщині можуть підвищити вартість проїзду в приміських автобусах
Мінімальна ціна проїзду на приміських напрямках може зрости на 20%, тобто від 10 до 12 гривень.
У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті
Вартість проїзних абонементів та пересадкових квитків у львівському електротранспорті зросте, однак купувати місячні та тримісячні абонементи буде вигідніше, ніж платити за разову поїздку.
Loading...
Load next