"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)

"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.

Голова партії "Слуга народу" та перший заступник голови фракції "СН" в парламенті Олександр Корнієнко заявив, що Олександр Юрченко, який потрапив у ДТП у Львові під дією наркотиків, повинен скласти свій депутатський мандат. Про це повідомляється на сайті партії "Слуга народу".

Черговий інцидент із Юрченком викликає тільки одне запитання: чому ця людина, яка майже рік тому стала фігурантом кримінального провадження про хабар, досі не отримала законний вирок?, - заявив Корнієнко.

Він також нагадав, що скандального депутата виключили зі складу фракції "Слуга Народу" 14 вересня 2020 року після ситуації з хабарем, втім правоохоронці так і не притягнули його до відповідальності: "Ще тоді я пропонував йому добровільно скласти депутатський мандат, але він не послухав. Тож зараз у нього з'явився ще один привід це зробити. Я закликаю його скласти повноваження народного депутата за особистою заявою".

За словами Корнієнка, Конституція України передбачає дострокове припинення повноважень народного депутата після оголошення обвинувального вироку, але наразі його "поки немає".

Нагадаємо, що у центрі Львова незначна ДТП перетворилася на справжній скандал. Біля готелю на Проспекті Свободи водій "Форд Мустанг" рушаючи з парковки в’їхав у "Фольксваген". Керманич другої автівки вийшов з машини й почав знімати на телефон авто винуватця, бо той хотів покинути місце ДТП. Але порушник вийшов, відібрав у чоловіка телефон та з лайкою і погрозами почав розмахувати кулаками.

Згодом медики підтвердили стан, що народний депутат Олександр Юрченко, який спричинив аварію, був у стані наркотичного сп’яніння.

Читайте також
"Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео) "Я в житті не приймав ніяких наркотиків", - нардеп Юрченко прокоментував скандальне ДТП у Львові (відео)
Народний депутат і колишній член фракції "Слуга народу" Олександр Юрченко прокоментував ДТП, яке трапилось 8 липня у Львові.
Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео) Після ДТП під наркотиками напав на водія: підозра щодо наркосп'яніння нардепа Юрченка підтвердилася (відео)
Висновки медогляду народного депутата Олександра Юрченка оприлюднили в мережі. Вони підтверджують, що колишній "слуга народу" справді керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння під час ДТП.
Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео) Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео)
У народного обранця тестом було підтверджено наркотичне сп’яніння. Ймовірно чоловік перед аварією вживав "екстазі".
Loading...
Load next