ДТП з нардепом під "кайфом": деталі інциденту з колишнім "слугою народу" Юрченком (відео)

ДТП з нардепом під "кайфом": деталі інциденту з колишнім "слугою народу" Юрченком (відео)
Медики підтвердили стан, що народний депутат Олександр Юрченко, який спричинив аварію, був у стані наркотичного сп’яніння.

У центрі Львова незначна ДТП перетворилася на справжній скандал. Біля готелю на Проспекті Свободи водій «Форд Мустанг» рушаючи з парковки в’їхав у «Фольксваген». Керманич другої автівки вийшов з машини й почав знімати на телефон авто винуватця, бо той хотів покинути місце ДТП. Але порушник вийшов, відібрав у чоловіка телефон та з лайкою і погрозами почав розмахувати кулаками. Перехожі та охоронці готелю згодом втрутилися в цей конфлікт.

Тут зібралися люди, вони його відтіснили від мене. Я не пам’ятаю якимось чином чи я зміг повернути телефон чи мені його віддали. І я відповідно викликав поліцію. Але під час самої сутички та під час оформлення ДТП, то я можу сказати, що водій поводився неадекватно ситуації. Тобто він був достатньо агресивний, він був різкий в нього була порушена координація рухів, - зізнався львів'янин Всеволод Боровець.

Коли ж на місце приїхали правоохоронці то учасники ДТП більш-менш заспокоїлися. Вони зафіксували незначні ушкодження автівки. А перевірка документів показала, що за кермом «Мустанга» перебував скандально відомий Олександр Юрченко – народний депутат, який в минулому був членом партії «Слуга Народу». Але через підозру у корупції його звідти виключили.  Під час оформлення протоколу патрульні також помітили у нардепа ознаки сп’яніння.

32-річного водія «Форду» було доставлено у мед заклад на огляд стану сп’яніння, іншого учасника також було доставлено для об’єктивності. Всі матеріали вже скеровують до суду для того щоб він визначив правову оцінку, а також, щоб він визначив перебував він у стані алкогольного сп’яніння чи ні, - повідомив заступник командира батальйону патрульної поліції Львівщини Андрій Пушкар.

Але згодом ще один народний депутат Гео Лерос запостив у Facebook фотографії з результатами експрес-тесту з медзакладу.

Сьогодні Юрченко на своєму незадекларованому Мустангу ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові були знайдені важкі наркотики, дивіться фото в пості, - написав він у дописі.

На фото бачимо, що результат на «екстазі» має позитивний результат. Згодом нардеп оприлюднив ще й висновки медиків, що підтверджують наркосп’яніння. Але Олександр Юрченко відмовився підписати адміністративний протокол. І, більше того ще й написав заяву у поліцію про побиття зі сторони Всеволода. Якому, за його словами, з 6-ї ранку вже дзвонили слідчі. 

Вони мені розповіли, що він о 2-й ночі написав на мене заяву начебто по якійсь статті Кримінального кодексу України й мене активно переконували прийти у відділок поліції буквально з самого ранку не чекаючи адвоката, переконуючи, що треба зробити якнайшвидше. Мені здається, що ситуація досить дивна, - зазначив львів'янин Всеволод Боровець.

Наразі поліція цю ситуацію не коментує. Нагадаємо, що нардепа Олександра Юрченка підозрюють в отримані хабара. Суд вирішив арештувати чоловіка, але той через кілька днів вийшов під заставу.
 

 

Читайте також
"Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео) "Втратив підстави бути депутатом": після скандальної ДТП нардепа Юрченка закликають скласти мандат (відео)
Керівництво "Слуги народу" вважає, що їхній колишній колега по фракції має піти добровільно з парламенту.
"Зупинився одягнути доньці курточку": подробиці жахливої ДТП на Львівщині (відео) "Зупинився одягнути доньці курточку": подробиці жахливої ДТП на Львівщині (відео)
Масштабна ДТП на Львівщині 3 вересня забрала життя 3 людей. 10-річна постраждала дівчинка перебуває у тяжкому стані.
Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео) Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками на Mustang скоїв ДТП у Львові (відео)
У народного обранця тестом було підтверджено наркотичне сп’яніння. Ймовірно чоловік перед аварією вживав "екстазі".
Loading...
Load next