Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)

Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)
Один із молодиків раптово витягнув ніж та завдав двом бійцям декілька ударів.

Інцидент трапився учора, 10 липня, на площі Двірцевій, що біля Львівського залізничного вокзалу. За словами очевидців спершу між чоловіками виник конфлікт, в результаті чого один із них наніс декілька ножових поранень своїм двом суперникам, повідомляє Варта1.

На місці події хлопцям надавали допомогу та викликали медиків, які госпіталізували пораненого. У одного молодика велика крововтрата, але він перебував у свідомості, - йдеться у повідомленні.

На відео з місця конфлікту помітно, що жорстокого нападника скрутили правоохоронці – він лежить на землі.

Зокрема, як повідомляє видання Zaxid.net факт кривавої бійки все ж таки був - це підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська. 

За напад з ножем затримали 39-річного львів’янина. Двох поранених госпіталізували до лікарні, їхні діагнози уточнюються, проте попередньо поранення не мають загрози для життя, - повідомила речниця.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження про хуліганство із застосуванням холодної зброї, внаслідок якого нападнику загрожує від трьох до семи років ув’язнення.

Читайте також
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
"До вибуху залишилось 37 хвилин": поліція затримала мінувальника з Дрогобича
Учора, близько 23.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування площі Двірцевої біля Головного залізничного вокзалу.
Loading...
Load next