Подружня різанина на Львівщині: чоловік у нетверезому стані встромив кухонного ножа у груди жінці

Подружня різанина на Львівщині: чоловік у нетверезому стані встромив кухонного ножа у груди жінці
44-річний чоловік у нетверезому стані поконфліктував зі своєю співмешканкою та встромив кухонного ножа їй у груди

Подружня різанина на Львівщині: 44-річний житель Яворівського району у нетверезому стані поконфліктував зі своєю співмешканкою та встромив кухонного ножа їй у груди. Переконавшись, що жінка померла, він заховав ніж, знищив, на його думку, докази своєї причетності до вбивства та зателефонував на 102.

Правоохорнцям заявив, що знайшов жінку уже мертвою. Втім поліцейські встановили, що господар будинку часто сварився з жінкою, а службовий собака розшукав і знаряддя вбивства (кухонний ніж) на смітнику за домом - тоді чоловік зізнався у скоєному. Його затримали. За умисне вбивство загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька
21-річний хрещений двічі ударив ножем 52-річного хресного, який помер на місці
У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.
Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео) Прямували у зону ООС: у Львові чоловік поранив на вокзалі двох бійців (відео)
Один із молодиків раптово витягнув ніж та завдав двом бійцям декілька ударів.
Loading...
Load next