Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)

Творче дозвілля для малечі: у Львові провели майстер-клас з виготовлення дерев'яних фігур (відео)
Представники компанії "LEV Development" спільно зі скульптором Антоном Лубієм провели майстер-клас для дітей із виготовлення фігур з дерева у Малоголосківсьму парку.

У Малоголосківсьму парку провели черговий майстер-клас для дітей із виготовлення скульптур з дерева. Його організували представники компанії "LEV Development" спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм, що зараз виготовляє 5-ти метрові фігури трансформерів для нового дитячого майданчика. Малеча охоче знову взялися за інструменти та почала обробку деревини для подальшої роботи.

  • Минулого разу на майстер-класі, що зробив?
  • Діда з вусами.
  •  Як, сподобалось взагалі?
  • Так.
  • Важко було?
  •  Не дуже, - зізнався учасник майстер-класу Владислав.

Хотів би якусь статуетку зробити, щось таке. Наприклад зробити статуетку кріпера з Minecraft. Чи з аніме, в такому дусі, - розповів учасник майстер-класу Максим.

А якщо цей процес подобається дітям, то й батьки залишаються задоволеними.

В школі ми різьбили лобзиком з фанери таких звірят. Я думаю, для хлопців це цікавіше, бо хлопці більше люблять працювати з деревом. Для дівчат більш цікаво було б розмальовувати цікавіше, - наголосила львів'янка Леся.

Вона дивиться їй цікаво і мені цікаво. Дуже гарна ініціатива, буде прикрашатися парк, щось діти будуть вміти, якесь корисне для дітей, - зазначив львів'янин Володимир. 

Усі скульптури, що тут виготовлятимуть учасники майстер-класів забиратимуть із собою додому. Цього разу дітей прийшло більше – як нових, так і вже знайомих з цим процесом.

Дехто прийшов в перший раз і ми знімемо кору й зробимо легкі нариси обличчя, а на наступний раз ми просто доробимо роботи, бо минулого разу ми трохи натомили дітей і не всі змогшли це витримати, бо 5 годин це є трохи кавалок роботи, - пояснив скульптор Антон Лубій.

Паралельно компанія "LEV Development", що долучилася до організації майстер-класів, продовжує прибирання території парку. 

Цього тижня ми проводили покіс два дня. Провели повністю покіс всієї паркової зони. Навіть були місця куди ще не доходили такі куточки, - розповів керівник управлінської компанії "LEV Development" Богдан Сороковий.

Додамо, що майстер-класи з виготовлення дерев’яних скульптур у Малоголосківському парку проводитимуть щоп’ятниці. 

 

Читайте також
У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео) У Малоголосківському парку провели майстер-клас для дітей з різьби по дереву (відео)
У Малоголосківському парку пройшов майстер-клас з різьби по дереву, який організували для малечі представники компанії "LEV Development" спільно зі знаним скульптором Антоном Лубієм.
У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео) У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)
До 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", у межах якого всі охочі митці можуть долучитися до облагородження цього парку.
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
Loading...
Load next