На вихідних у Львові вакциною Moderna щепитимуть у трьох центрах вакцинації

На вихідних у Львові вакциною Moderna щепитимуть у трьох центрах вакцинації
Зареєструватись на вакцинацію можна у системі Helsi в розділі "Запис на вакцинацію", де потрібно обрати місто Львів і відповідний центр вакцинації.

У Львові розширили перелік локацій, де медики робитимуть щеплення американською вакциною Moderna. Так учора, 23 липня, вакциною Moderna за попереднім записом щепили львів'ян у двох точках – ТЦ "Форум Львів" та у Центрі Довженка, повідомляє пресслужба ЛМР.

Проте, на вихідних у Львові діятимуть аж шість центрів масової вакцинації. З них у трьох – ТРЦ Forum Lviv, Центрі Довженка та на стадіоні "Арена Львів" можна щепитись вакциною Moderna. У трьох інших – ТРЦ Victoria Gardens, Spartak та IQMED Clinic можна буде отримати другу або першу дозу вакцини CoronaVac.

Зареєструватись на вакцинацію можна у системі Helsi в розділі "Запис на вакцинацію", де потрібно обрати місто Львів і відповідний центр вакцинації. Звичайно, ми врахували момент із живою чергою, але для того, щоб зменшити час очікування, наполегливо рекомендуємо реєструватись на вакцинацію, - зазначили в управлінні охорони здоров’я Львівської міської ради.

Центри працюватимуть із 10.00 до 15.00 години. Однак, у мерії наголошують, що вакциною Moderna будуть вакцинувати і з понеділка, 26 липня: "Вакцинація не завершиться цими вихідними. Плануємо з цього понеділка продовжити вакцинувати вакциною Moderna щодня з 15:00 до 18:30 у "Форумі Львів", Центрі Довженка та "Арені Львів".

Нагадаємо, що попри стрімке пришвидшення вакцинації в Україні, у МОЗ попереджають про нову хвилю коронавірусу. Навіть до осені українці можуть повернутися до найсуворішого карантину

Читайте також
Новий штам коронавірусу "Дельта" на Львівщині: медики очіують поставки вакцини Moderna (відео) Новий штам коронавірусу "Дельта" на Львівщині: медики очіують поставки вакцини Moderna (відео)
Відпочинковий сезон може призвести до поширення видозміненого штаму коронавірусної інфекції "Дельта".
У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів
Вакцинуватись можна у приміщенні географічного факультету на вулиці Дорошенка, однак змушувати студентів щепитись не будуть - це особисте бажання кожного.
Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео) Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео)
На Львівщині на вихідних працюватимуть 18 центрів вакцинації та 171 пункт щеплення. Окрім того, сформовано понад 50 мобільних бригад.
Loading...
Load next