Ведучий проросійського телеканалу заявив, що хоче викупити львівський Монумент Слави

Ведучий проросійського телеканалу заявив, що хоче викупити львівський Монумент Слави
Журналіст заявив, що представляє інтереси анонімного покупця. Львівська мерія коментувати цю заяву відмовляється, її розглядають як звичайний тролінг.

Учора, 24 липня ведучий проросійського телеканалу "НАШ" Артем Нікіфоров заявив на своїй сторінці у Facebook, що має намір викупити частину демонтованого у Львові радянського Монументу Слави. Журналіст написав, що представляє інтереси потенційного покупця.

У своєму дописі, Нікіфоров зазначив, що цей текст є відкритим зверненням до міської влади Львова. Він представляє інтереси людини, яка хоче придбати алегоричні скульптури "Воїна" і "Батьківщини-матері", нещодавно демонтовані. Прізвища ймовірного покупця ведучий не вказував.  

Як адвокат здійснюю представництво інтересів особи, зацікавленої у придбанні демонтованої скульптурної композиції "Батьківщина благословляє воїна" у Львові та можливого вивозу об‘єкту монументального мистецтва до однієї з країн ЄС, – написав Нікіфоров.

У львівській мерії заяву Нікіфорова не коментують, там запевняють, що це черговий тролінг. Офіційно усі елементи Монумента Слави будуть зберігатись у меморіальному музеї тоталітарних режимів "Територія Терору", будь-яких рішень про продаж на рівні місцевої влади не приймалось. Про це повідомляє видання Zaxid.net.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Стрийській остаточно демонтували радянський Монумент слави. У п'ятницю, 23 липня, завершили останній етап – зняли дві бронзові фігури – Батьківщини-матері та воїна-червоноармійця. Усі частини колишнього монументу відвезли до музею "Територія терору".

Читайте також
Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни Ryanair запускає 14 нових рейсів зі Львова до Європи: перелік та ціни
Перші рейси здійснюватимуться на початку липня.
У Львові знову буде сніг? У Львові знову буде сніг?
Синоптики говорять про дощ та сніг. Тиждень очікується похмурим, холодним, місцями з посиленими поривами вітру.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next