Не панікуйте: поточна ситуація у Львові (відео)

Не панікуйте: поточна ситуація у Львові (відео)
АЗС обмежили продаж пального до 20 літрів на 1 приватне авто. Людей заспокоюють: запаси всього необхідно поповнюватимуть максимально швидко.

Довжелезні черги до аптек, в продуктові магазини та на заправки. У Львові після заяви про воєнне вторгнення в Україну мешканці міста впали в паніку. Виникли шалені черги за продуктами, медзасобами та пальним. Але вже в обід люди потрохи почали заспокоюватися. Разом з ти, у магазинах розкупили весь хліб та крупи. Проте львів’яни вважають, що наводити ще більшу паніку не  варто:

У супермаркетах ж повідомляють, що продуктові товари завозитимуть регулярно.

Ми працюємо зараз у звичному режимі. Основне, що нам потрібно зараз – це тверезий розум і вірити в наші збройні сили і ми продовжимо працювати. Сьогодні в наші магазини має бути поставка тих товарів там, які вже скажімо встигли розібрати з полиць, - пояснює Сергій Черешньовський,PR-менеджер мережі супермаркетів.

Біля аптек черги зменшились, люди масово скуповують медикаменти, проте зберігають спокій:

Ми спокійні стоїмо, але ж….кажуть бінтів вже нема.

На АЗС ж дефіцит пального. Тож найбільші українські автозаправки обмежили продаж пального до 20 літрів на одне приватне авто. Але людей заспокоюють: запаси всього необхідно поповнюватимуть максимально швидко.

Прохання не створювати черг на автозаправних станціях. Прохання пропускати екстрені служби. Прохання надавати їм дорогу і можливість заправитись першочергово, - сказав Максим Козицький, Голова облдержадміністрації.

Тож, львів’янам не варто піддаватися паніці, вірте в наших захисників, не поширюйте фейки в мережі та довіряйте тільки перевіреним ЗМІ!

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next