У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото)

У Стрийському парку Львова під час буревію загинуло двоє молодих людей (фото)
Внаслідок сильного вітру з дощем, через падіння дерев загинуло дві людини - 18-річна дівчина та 20-річний військовий.

Учора ввечері, 1 серпня, в результаті падіння дерева в одному з парків Львова під час сильного вітру та грози загинули молоді чоловік та жінка, які на момент падіння дерева сиділи на лавці. Від отриманих травм 18-річна дівчина та 20-річний військовий-контрактник Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного – Андрій Своякзагинули миттєво на місці події, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

За оперативною інформацією, під час буревію у Стрийському парку впало дерево на двох людей. Від отриманих травм чоловік і жінка загинули на місці. Обставини події з'ясовують. Львівська міська рада висловлює співчуття рідним загиблих, - йдеться у повідомленні.

Ситуацію із смерть двох молодих людей прокоментував також і міський голова Львова Андрій Садовий: "Я досі не розумію, як так сталось, адже під час цієї негоди попадали здорові дерева, які б ніколи не мали впасти. Цей буревій повалив багато дерев, повиривав здорові стовбури із корінням, понищив лінії електропередачі. Наші оперативні служби проводжують безперервно працювати".

Зокрема, внаслідок нічної негоди у Львові було зафіксовано: 10 повалених дерев у парках, 31 обрив по зовнішньому освітленню, понад 75 дерев впало в місті, пошкоджено 8 автівок, 2 дахи і 1 МАФ. Окрім цього також у місті впав один рекламний щит.

Читайте також
Наслідки грози у Львові: деталі загибелі молодої пари у Стрийському парку (відео) Наслідки грози у Львові: деталі загибелі молодої пари у Стрийському парку (відео)
Внаслідок грози у Стрийському парку на 20-річного хлопця та 18-річну дівчину впало дерево. Вони загинули на місці.
Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео) Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео)
Сильні грози та пориви вітру, призвели до пошкодження ліній електропередач і знеструмлення цілих сіл, а у Львові було пошкоджено майже три десятки дерев.
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
Loading...
Load next