Кубок Львова з флорболу: хто виграв у складній боротьбі (відео)

Кубок Львова з флорболу: хто виграв у складній боротьбі (відео)
Кубок Львова відбувається щороку. Цього разу у ньому взяли участь команди із 6-ти міст України. За перемогу змагались клуби вікових категорій U-13 та U-15.

Два дні тривали матчі між командами з Рівного, Івано-Франківська, Львова, Тернополя, Києва та Новояворівська. До фіналу у віковій категорії U-13 дійшли тернопільський "Шторм" та львівський "Лемберг-Титани".

Першим номером грали львів'яни. У минуломук матчі проти Шторму вони перемогли 6:3. У фіналі ще більше пресингували суперників.

Цей матч був важкий, нам було складно. В нас дуже багато молодих гравців, у яких мало досвіду, на відмінну від наших суперників, - наголосив помічник тренера ФБК "Шторм" (Тернопіль), Андрій Костів.

Та все ж з сухим рахунком "Шторм" не дав себе перемогти. Один раз змогли пробити воротаря "Лемберга". У підсумку 5:1. Шторм здобуває срібло, "Лемберг-Титани" - переможці Кубка Львова.

Ми довго тренувались, готувались до цього турніру. У Чемпіонаті України ми посіли друге місце. Хороша робота і так виграли, - зізнався капітан ФБК "Лемберг-Титани", Дмитро Букофай.

Турнір був важливий, але мені здається друге місце. Це нормально для нас, - розповів помічник тренера ФБК "Шторм" (Тернопіль), Андрій Костів.

Фінал категорії U-15 - львівське дербі. Лемберг Титани проти Лемберг Гладіаторів.

Це був складний матч, як і завжди з ними. Найцікавіший за весь турнір, - зазначив гравець ФБК "Лемберг-Гладіатори", Костянтин Стецюк. 

Рахунок відкрили "Титани". Потім подвоїли свою перевагу. "Гладіатори" забили у відповідь.  Емоційно на пропущені голи відреагував воротар "Титанів" у перерві.

Коли він пропускає голи - неважливо який рахунок - 7:1, він пропускає гол, другий і це дуже для нього болюче. Стараємось його підбадьорити. підтримати командою і він далі старається працювати наповну - зазначив тренер ФБК "Лемберг-Титани", Віталій Черноусов.

Була досить цікава боротьба, такою вона є завжди, коли змагаються два "Лемберги". Переміг найсильніший, - повідомила гравчиня ФБК "Лемберг-Титани", Вікторія Собчак.

До кінця матчу "Титани" забили 7  разів, а на останніх секундах "Гладіатори" закинули третій м'яч. Та чемпіоном кубка Львова і в цій категорії стали "Титани" перемігши з рахунком 7:3.

Ця команда довго грає разом. Гарно працюють на тренуваннях, мають хорошу майстерність, - зізнався тренер ФБК "Лемберг-Титани", Віталій Черноусов.

Здобули кубок, і неочікувано для всіх винесли його із залу. Але кілька секунд і команда вже на трибунах принесла трофей тим, хто був разом з ними у цій боротьбі.

 

Читайте також
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео) Стрільба з лука: у Львові завершився чемпіонат України (відео)
На цих змаганнях відбирали кандидатів у національну збірну, яка виступить на чемпіонаті світу у Вроцлаві через два місяці.
Loading...
Load next