На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол

На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".

Чоловіка розшукували чеські правоохоронці через шахрайство, тому прикордонники Львівщини одразу затримали правопорушника. Адже при під оформлення рейсового автобуса "Херсон-Свебодзін" пасажиром якого і був громадянина Польщі, спрацювала база даних Інтерпол, де було вказано мету – при виявленні арештувати.

Про затримання шахрая повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

"Прикордонники в пункті пропуску "Краківець" одразу затримали 50-річного іноземця. Згодом з’ясувалося, що його розшукують правоохоронці Чехії за підозрою у шахрайстві. Затриманого передано співробітникам Нацполіції", - повідомляють в установі.

Однак, одним затриманням робота прикордонників не обійшлась. На пункті пропуску "Грушів" також вдалось виявити нелегала, який намагався незаконно потрапити в країни Євросоюзу з метою працевлаштування. Ним виявився громадянин Гвінеї, який самостійно зізнався прикордонникам про свої незаконні наміри.

Нагадаємо, що цієї ночі на пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
Loading...
Load next