Найкраща кав’ярня Львова 2021: у номінації змагатимуться семеро претендентів (відео)

Найкраща кав’ярня Львова 2021: у номінації змагатимуться семеро претендентів (відео)
У межах цьогорічного фестивалю за звання "Найкращої кав’ярні Львова 2021 року" змагатимуться семеро претендентів.

Запашний аромат, гіркуватий присмак та солодощі. Тут, на фестивалі кави, який уже є традиційним для Львова, відвідувачам можна посмакувати в досхочу. Тоді як учасники приїхали представити власну продукцію. У когось це обладнання, у когось кава, або ж власний бренд. Як от ці молоді люди, які приїхали із Дніпра. Кажуть, частенько навідувалися сюди як відвідувачі, а як учасники - вперше.

5 років тому ми відкрили маленьку кав'ярню, 20 метрів. І почали готувати каву. А зараз ми маємо кав'ярню, більш ніж 100 метрів, власну кондитерську, ми привезли солену карамель  звідти, печиво. Ми маємо власну обсмажку, якій вже рік. Рік нашу каву можна випити по всій Україні, - розповів учасник фестивалю Єлисей Касторних.

З’їхалися сюди й представники кавового обладнання. Ба більше, не лише українського виробництва. Як ось таке устаткування для обсмажування кавових зерен - турецької компанії.

Це машина, яка завантажується на 5 кілограм зеленої кави. І за 12 хвилин ви маєте можливість обсмажити 12 кілограм кави. Даний ростер, що тут представлений він вартує 23 тисячі євро, він газовий тобто він підключається або до природного газу, або до пропану бутану. Ви можете обсмажувати зерна використовуючи лише газ і двофазну розетку, - зізнався учасник фестивалю Владислав Дуткевич.

Щоправда, таке обладнання точно не для домашнього вжитку. А от кав’ярні - постійні клієнти, - додає Владислав.

Загалом цьогоріч до фестивалю долучилися близько 30-ти організацій та закладів. Серед відвідувачів також чимало гостей міста. Кажуть, завітали, щоб посмакувати та придбати щось незвичне. Традиційно у межах фестивалю обиратимуть і "Найкращу кав’ярню Львова 2021 року". Нині претендентів семеро.  

Традиційно голосування відбувається на сайті. Голосування у суботу та неділю у самих кав'ярнях. Треба буде прийти, волонтери видаватимуть, які будуть у таких светрах, видаватимуть бюлетені. Відповідно треба буде обрати улюблену кав'ярню, кинути бюлетень у скриньку,  повідомив директор фестивалю Андрій Сидор.

А от ім’я переможця дізнаються уже цієї неділі, у фінальний день фестивалю. Впродовж усіх трьох днів відвідувачів заохочують вакцинуватися. Для цього в Палаці Потоцьких організували пункт щеплення.  

 

Читайте також
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
У Львові провели змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів “Ігри Нескорених" У Львові провели змагання серед поранених військовослужбовців та ветеранів “Ігри Нескорених"
Збірну України представлятимуть 24 спортсмени з числа військовослужбовців та ветеранів війни, які отримали травми у зоні бойових дій
"Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео) "Майстер-шеф" по-львівськи: у "Горіховому гаю" відбувся кулінарний конкурс серед аматорів (відео)
П'ять учасників демонстрували журі своє вміння роботи з грилем, а на переможця очікував приємний подарунок.
Loading...
Load next