У Львові іноземець-нелегал три місяці ховався від поліції в одному з ТРЦ

У Львові іноземець-нелегал три місяці ховався від поліції в одному з ТРЦ
Незаконний мігрант з Іспанії переховувався від правоохоронців у львівському ТРЦ King Cross Leopolis. Наразі його перевезли до Волинського пункту тимчасового тримання іноземців.

Працівники міграційної служби Львівщини та міграційної поліції ГУНП у Львівській області виявили громадянина Іспанії, який тривалий час проживав на території ТРЦ King Cross Leopolis.

Про це повідомляють у пресслужбі Державної міграційної служби Львівщини. 

Там зазначають, що ще у червні цього року Закарпатським ДМС було прийняте рішення про примусове повернення чоловіка до Іспанії, адже він прибув в Україну поза пунктом пропуску, тобто нелегально. Мета його приїзду в Україну невідома.

Львівські поліцейські разом з працівниками міграційної служби знайшли іспанця у п'ятницю, 24 вересня, та склали на нього адміністративний протокол.

44-річний іспанець вирішив не повертатись додому, а натомість втік до Львова та оселився у ТРЦ King Cross Leopolis.

Розповідає, перше, що впало йому в вічі – це великий торговий центр, де він і вирішив ночувати. Спочатку спальним місцем чоловіка був підземний паркінг, а пізніше він перемістився всередину приміщення, – розповідають у міграційній службі.

Незаконного мігранта перевезли до Волинського пункту тимчасового тримання іноземців, звідки він має вирушити на батьківщину.

Читайте також
Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ Чергове псевдомінування: у Львові повідомили про мінування двох ТРЦ
Учора ввечері у Львові невідомі повідомили про мінування двох львівських торгово-розважальних центрів - "Форум Львів" та "King Cross Leopolis". Однак, мінування виявилось неправдивим.
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото) Київського чиновника спіймали у Львові на хабарі 10 тисяч доларів (фото)
Чиновник Київської ОДА вимагав у підприємця 10 000 доларів США за сприяння у проведенні перевірки.
Loading...
Load next