У центрі Львова невідомі "викрали" дівчину заради переглядів у TikTok (відео)

У центрі Львова невідомі "викрали" дівчину заради переглядів у TikTok (відео)
Правоохоронці спрацювали миттєво й знайшли "зловмисників" та "потерпілу". Тепер усі причетні до зйомок ролика за статтею "Хуліганство" сплатять штраф, або ж працюватимуть на виправних громадських роботах.

У Львові поліція розшукувала дівчину, яку задля жарту та відео у соцмережу TikTok "викрали" блогери. Через неправдиве повідомлення про викрадення людини львівська поліція оголосила операцію "Перехоплення", а правоохоронці активно розшукували дівчину, яку посеред вулиці викрали невідомі: у центрі міста, на проспекті Свободи декілька хлопців силоміць заштовхали дівчину в автомобіль і втекли в невідомому напрямку. 

Так зване "викрадення" сталося на очах у десятка містян, а відповідний ролик з’явився на TikTok-сторінці користувача Андрія Гавриліва.

Зокрема, в ефірі телеканалу "Україна 24" речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольска повідомила, що поліція відреагувала на інцидент миттєво: автівку з ніби-то викраденою дівчиною, як з'ясувалось теж блогеркою, затримали. Відповідно, інформація про викрадення людини не підтвердилася.

Свій вчинок блогери пояснили тим, що просто знімали відео для соцмереж й зауважили, що провели такий собі соціальний експеримент і хотіли дізнатись, як реагуватимуть на таку ситуацію перехожі львів'яни та гості міста.

Згодом на чотирьох молодих людей, дівчину і трьох хлопців віком до 27 років, склали адмінпротоколи за статтею про дрібне хуліганство.

Відео: Varta1.

Читайте також
У Львові викрали 9-місячну дитину (фото) У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)
Співробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини.
У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото) У Львові поліція "зловила" скутериста Glovo, який на пішохідному переході збив дитину (фото)
На вулиці Боткіна у Франківському районі скутерист Glovo скоїв наїзд на 10-річну дівчинку та втік з місця аварії. Дитина внаслідок наїзду отримала незначні травми, які не підпадають під кримінальну відповідальність, однак поліція оголосила зловмисника в розшук.
Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія Випив? За кермо не сідай!: львівські патрульні двічі за день зупинили п'яного водія
Учора у Львові патрульні двічі зупиняли нетверезого водія автівки Mercedes-Benz, який проїхав на червоне світло та на очах поліцейських створив аварійну ситуацію.
Loading...
Load next