У Львові та Києві компанія "LEV Development" організувала акцію з висадки дерев (відео)

У Львові та Києві компанія "LEV Development" організувала акцію з висадки дерев (відео)
Окрім Львова компанія "LEV Development" організувала акцію з висадки дерев і в Києві на бульварі Дружби народів.

"LEV Development" святкує День народження. Цю девелоперську компанію 6 років тому заснували Олександр Островський та Василь Левицький. І сьогоднішні вона є однією з провідних на ринку України. Зараз "LEV Development" має 15 концептуальних проєктів будівництва, 5 з яких вже введені в експлуатацію. І в честь свята представники компанії вирішили створити мальовничий сквер з сакурами поблизу свого житлового комплексу "HYGGE" на вулиці Пасічній, 166.    

Ми відмовилися від пишних святкувань, від проведення якихось масових подій і хочемо залишити цей слід майбутнім нашим поколінням. Тому що в основі нашої діяльності головна цінність це людина і її проживання у гармонії з природою та красою, - розповів співзасновник компанії "LEV Development" Олександр Островський.

Створили цей простір в межах глобальної ініціативи "Озеленення планети" спільно з громадською організацію "Добро.Дій". Обрали саме сакури, бо окрім краси вони ще й дуже витривалі. Тому зможуть тішити місцевих мешканців не один десяток років. 

Ми стартуємо з компанією "LEV Development". Дуже приємно, що компанія почала свою 6 річницю Дня народження з правильної відповідальності, розпочала з демонстрації того, що бізнес повинен бути соціального відповідальний і повинен робити хороші й правильні речі, - зазначив голова громадської організації "Добро.Дій" Ігор Дулін.
 

Я завжди всім наголошую, ми разом з громадською організацією "Добро.Дій" усім говоримо про те, що основним ресурсом для проведення озеленення, висадки дерев, - є люди. Тому, будь ласка, дорогі компанії, учасники бізнесу беріть приклад з компанії "LEV Development" долучайтеся, звертайтесь до нас ми будемо вас супроводжувати на кожному етапі, - додала координаторка проєкту глобальної ініціативи "Озеленення планети" Катерина Сухоцька.

Сьогодні компанія "LEV Development" висадила сакури Канзан та кущі Деції. Окрім Львова компанія організувала таку ж акцію і в Києві на бульварі Дружби народів.

 

Читайте також
"За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео) "За 30 років не садили скільки дерев, як цієї осені", - Сладкова про озелення у Львові (відео)
Кожного року Львів втрачає близько 1600 дерев через їх непридатний стан. У місті багато дерев, яких висаджували ще на початку минулого століття. Проте, восени планують посадити певну кількість дерев, яка повністю покриває все, що було втрачено за весь рік. Начальниця управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександра Сладкова також розповіла про реконструкцію парків у Львові та згадала про унікальні фруктові сади.
Місто-сад: у Львові розквітли накрасивіші дерева (відео) Місто-сад: у Львові розквітли накрасивіші дерева (відео)
Сезон цвітіння сакур – у самому розпалі. Загалом у Львові налічують близько 200 дерев японської вишні.
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
Loading...
Load next