У Львові затримали громадянина Туреччини, якого розшукував Інтерпол (відео)

У Львові затримали громадянина Туреччини, якого розшукував Інтерпол (відео)
Контррозвідники СБУ виявили і затримали громадянина Туреччини, який перебуває у міжнародному розшуку.

Працівники контррозвідки Служби безпеки України затримали у Львові 46-річного громадянина Туреччини, який перебував у міжнародному розшуку Інтерпол. На батьківщині чоловіка підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину: розбій, скоєний групою осіб, з погрозою життю та здоров'ю співробітнику поліції Туреччини з використанням вогнепальної зброї. Про це у середу, 13 жовтня, повідомили у Службі безпеки України.

За даними спецслужби, іноземець незаконно перебував на території України і намагався легалізуватися у нашій державі, щоб уникнути кримінальної відповідальності, - зауважили у СБУ.

Зокрема, Галицький районний суд Львова взяв іноземця під варту для подальшої екстрадиції його до Туреччини. Затримували чоловіка співробітники департаменту контррозвідки та управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками патрульної поліції та Львівською обласною прокуратурою.

Нагадаємо, що правоохоронці розкрили замах на вбивство миколаївського кримінального авторитета Михайла Тітова на прізвисько "Мультик". За даними слідства, на горищі будинку навпроти місця, де часто бував бізнесмен, стрілець влаштував засідку, а після замаху покинув там рушницю, на якій знайшли сліди його ДНК. Пізніше вони збіглися зі зразками ДНК на недопалках, коли правоохоронці перевіряли одного із місцевих мешканців. 

Читайте також
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
У Львові викрали 9-місячну дитину (фото) У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)
Співробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини.
Loading...
Load next