Замах на бізнесмена "Мультика": поліція затримала підозрюваного, якого знайшли по ДНК на недопалках (відео)

Замах на бізнесмена "Мультика": поліція затримала підозрюваного, якого знайшли по ДНК на недопалках (відео)
У Миколаєві затримали ймовірного кілера, який, за даними слідства, минулого року стріляв у місцевого бізнесмена Михайла Тітова. Затриманий відомий в кримінальних колах та має судимість.

Правоохоронці розкрили замах на вбивство миколаївського кримінального авторитета Михайла Тітова на прізвисько "Мультик". За даними слідства, на горищі будинку навпроти місця, де часто бував бізнесмен, стрілець влаштував засідку, а після замаху покинув там рушницю, на якій знайшли сліди його ДНК. Пізніше вони збіглися зі зразками ДНК на недопалках, коли правоохоронці перевіряли одного із місцевих мешканців. Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області.

Поліцейські отримали беззаперечні докази причетності 43-річного чоловіка до скоєння навесні 2020 року замаху на вбивство миколаївця, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у затриманого вилучили зброю та набої до неї, а під час проведених обшуків — мобільні телефони, банківські та сім-карти й інші речові докази, які мають доказове значення в кримінальному провадженні. Відомо, що чоловік є фігурантом кримінальних проваджень щодо шахрайських дій та вимагання й звільнився з-під варти після внесення застави. Крім того, він є відомою особою у кримінальних колах.

Фото: Національна поліція

Окрім цього, генеральна прокурорка Ірина Венедіктова повідомила, що правоохоронці Миколаївщини виявили підозрюваного під час перевірки на причетність до скоєння злочину одного із місцевих жителів.

Напередодні пізно ввечері імовірного кілера затримали. За даними слідства, ще у квітні 2020 року він стріляв у місцевого бізнесмена Михайла Тітова, більш відомого в кримінальних колах за прізвиськом "Мультик". На горищі будинку навпроти місця, де часто бував потерпілий, стрілець влаштував засідку. Після замаху виконавець покинув там рушницю, на якій були знайдені сліди його ДНК, - додала Венедіктова.

Фото: Національна поліція

Йому про підозру у замаху на умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання від позбавлення волі на строк до 15 років і до довічного ув’язнення.

Куля поцілила в голову "Мультика". Він вижив, однак має суттєві проблеми зі здоров’ям. Одним з мотивів можливого замовлення його вбивства правоохоронці вважають перерозподіл кримінальних сфер впливу в регіоні. Потерпілий також є фігурантом в ряді кримінальних проваджень, - зауважила генпрокурорка.

 Нагадаємо, що 6 квітня 2020 року у Миколаєві сталася стрілянина біля бізнес-центру, в результаті місцевий бізнесмен отримав вогнепальне поранення.

Читайте також
Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18) Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18)
На ролику видно, як стрілок вибігає зі зброєю з двору біля кафе, забігає до закладу, стріляє і тікає.
У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+) У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+)
У Миколаєві виявили тіло 55-літнього бізнесмена Олега Полякова, який зник безвісти 9 травня. 13 травня оперативники карного розшуку знайшли його тіло в очереті біля річки Інгул.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next