Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео)

Суцільне бездоріжжя: у Львові мешканці однієї із вулиць нарікають на стан доріг (відео)
На суцільне бездоріжжя нарікають мешканці вулиці Алішера Навої. І це попри те, що чиновники обіцяли розпочати ремонт у 2021 році. Однак кошти в бюджеті міста так і не передбачили.

Ні пройти, ні проїхати. На суцільне бездоріжжя нарікають мешканці вулиці Алішера НавоЇ. Кажуть, дорога радше нагадує сільську: тут немає й сліду від асфальту, лише пісок, каміння та ями.

Наша дорога страшна, скільки живу 50 років так кращої не бачу. Перейти і проїхати неможливо, як машина їде тряска з ніг до голови. Все в ямах бачите, а виїхати легковою машиною зверху вниз то є деколи аж, то риє животом, - зізналась місцева мешканка пані Анна.

Через відсутність дощоприймачів вулицю постійно підтоплює.

Дуже погано коли дощ падає і все тече, зливів немає, асфальту немає, покриття дуже погане, зробіть щось, - розповіла місцева мешканка пані Ярослава. 

Люди нарікають, вже втомилися латати автівки. Неабияк страждають і мами з візочками.

Вибоїни, важко проїхати, колеса перекручуються, коляска майже перевертається. + Сусіди писали, дзвонили, зверталися, в державну адміністрацію, в нашу обласну і львівську міськраду, наразі результатів жодних, - додала місцева мешканка Соломія. 

Схожі проблеми і на сусідній вулиці Олійній. Там на дорозі хоча б є шар асфальту, однак на ньому безліч вибоїн. Натомість вулиця Туркменська, що розташована поруч, вимощена зручною бруківкою. Відтак мешканці Олійної та Алішера НавоЇ не розуміють, чому дороги не зробили і в них.

Минулого року в ефірі телеканалу "ПравдаТУТЛьвів" міські чиновники пообіцяли розпочати ремонт напівзруйнованих вулиць із заміни каналізаційних мереж, які перебувають в аварійному стані. Однак кошти на ці роботи в бюджеті міста так і не передбачили. 

Насправді ми дуже мало виконуємо зараз по каналізуванню робіт, тому що бюджет міста є обмежений і був рік пандемії, були проблеми з надходженнями ну і я сподіваюсь що наступного року буде краща ситуація. + Зараз формується бюджет на наступний рік, ми будемо подавати і скажімо настоювати так щоб ремонт мереж по даних вулицях був включений до проекту бюджету на 2022 рік, - повідомив директор департаменту ЖКГ та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Додамо, орієнтовна вартість заміни каналізаційних мереж на цих вулицях становить близько 15 мільйонів гривень. 

 

Читайте також
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео) До кінця року у Львові планують закінчити ремонт вулиці Пилипа Орлика (відео)
Другий етап реконструкції вулиці Пилипа Орлика стартував. Роботи на цій вулиці розпочалися ще того року. До цього часу дорожники відремонтували відтинок від вулиці Миколайчука до вулиці Віри, Надії та Любові. Нині ж для ремонту перекрили частину від Віри, Надії та Любові до будинку №2, по вулиці Орлика.
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
Loading...
Load next