"Снєжка-Україна" серед переможців у рейтингу "Сумлінних платників податків-2020" Львівщини (фото)

"Снєжка-Україна" серед переможців у рейтингу "Сумлінних платників податків-2020" Львівщини (фото)
Щорічно "Асоціація платників податків України" проводить престижний Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків", основна мета якого відзначити найкращі підприємницькі структури, які дотримуються податкової культури, сплачуючи податки, і активно підтримують розвиток держави.

Конкурс відбувається у два тури – на обласному і всеукраїнському рівнях. Цьогоріч компанія "Снєжка-Україна" стала переможцем в обласному турі Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків – 2020" Львівщини у категорії "Великі платники податків".

Фото: ТзОВ "Снєжка-Україна"

Компанія "Снєжка-Україна" - відомий виробник лакофарбової продукції, що входить до міжнародної Групи "Śnieżka" - повсякчас у своїй діяльності дотримується високої культури ведення бізнесу, відповідально і сумлінно сплачує податки, активно реалізує різні соціальні ініціативи як на місцевому, так і на загальнодержавному рівнях, створює нові робочі місця. Відзнака "Сумлінні платники податків - 2020" у Львівській області – це успішний результат щоденної діяльності усього колективу підприємства й його професіоналізму.

"Снєжка-Україна", незважаючи на  виклики часу в умовах пандемії, зуміла вистояти і продемонструвати хороші показники діяльності, забезпечивши своїх працівників роботою, добробутом, тішить і те, що у нелегкі часи, в період обмежувальних заходів, нам вдалося  якісно налагодити виробничі й організаційні процеси та співпрацю із нашими бізнес-партнерами – все це посприяло ефективності у роботі нашого підприємства і здобути статус "Сумлінного платника податків – 2020", - говорить генеральний директор  ТзОВ "Снєжка-Україна" Марек Павлусь.

Учора, 19 жовтня 2021 року, Львівська обласна рейтингова комісія визначила переможців обласного туру Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2020", які отримали відповідні нагороди за відповідальне виконання податкових зобов’язань.   

Фото: ТзОВ "Снєжка-Україна"

Відзнаки  вручали Голова Львівської ОДА  Максим Козицький, начальник Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ірина Короткова,  голова Ради Територіального відділення Асоціації платників податків України у Львівській області Лілія Долінська. Варто додати, що "Снєжка-Україна" увійшла в трійку переможців великих "Сумлінних платників податків - 2020" Львівщини.  

За матеріалами прессрелізу ТзОВ "Снєжка-Україна".

Читайте також
Паралімпійські ігри: фехтувальниця зі Львова здобула срібну нагороду (відео) Паралімпійські ігри: фехтувальниця зі Львова здобула срібну нагороду (відео)
Перша медаль з Паралімпіади вже у Львові. Додому повернулась львівська фехтувальниця Наталія Морквич. Вона здобула срібну нагороду з фехтування на рапірі.
Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню Вперше у Львові компост продали на аукціоні: гроші використають на лікарню
15 тисяч 450 грн за 50 тонн компосту. Саме за такою ціною у Львові продали продукт, який виготовляють із харчових і садових відходів. Аукціон відбувався через систему Prozorro вчора, 20 квітня.
Loading...
Load next