Викрадену 9-місячну дівчинку зі Львова знайшли на Хмельниччині (відео)

Викрадену 9-місячну дівчинку зі Львова знайшли на Хмельниччині (відео)
Чоловіка з дитиною розшукали у селі Смотрич на Хмельниччині.

Поліцейські затримали мешканця Підволочиська Юрія Лукача, який викрав у Львові дев’ятимісячну Вікторію Нечаєву – доньку своєї колишньої співмешканки. Чоловіка з дитиною розшукали у селі Смотрич на Хмельниччині. Про це пише ZAXID.NET з посиланням на Пошуково-рятувальній волонтерській асоціації SARVA, волонтери якої теж були залучені до розшуку.

Фото поліції

За даними волонтерів, після розголосу інформації про зникнення Вікторії Нечаєвої, у неділю, 24 жовтня, надійшла інформація від очевидців, які бачили Юрія Лукача з дитиною у маршрутці. Він прямував зі свого рідного селища Підволочиськ на Тернопільщині до Кам'янця-Подільського.

Поліцейські постійно здійснювали патрулювання на цьому маршруті. Чоловіка затримали у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району на Хмельниччині. З дитиною все гаразд – вона жива і здорова.

Фото поліції

Нагадаємо, що раніше півробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини. Тоді ж було  встановлено, що до викрадення може бути причетний колишній співмешканець матері дитини - Лукач Юрій Васильович.

Віра Коновал - pravdatutnews.lviv

Читайте також
Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео) Викрадення 19-річної дівчини у Львові: викрадачам оголосили підозру (відео)
У Львові затримали зловмисників, які викрали 19-річну дівчину і вимагали викуп два мільйони євро. Звільнена дівчина – жива та неушкоджена, наразі з нею працює психолог.
У Львові викрали 9-місячну дитину (фото) У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)
Співробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини.
На Львівщині від початку року поліцейські розшукали 89 дітей
Якщо ваша дитина опинилась у такій ситуації, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ правоохоронних органів.
Loading...
Load next