Понад 60 тисяч львів'ян подали документи на пільговий е-квиток

Понад 60 тисяч львів'ян подали документи на пільговий е-квиток
За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Миколи Власюка, валідаторами для е-квитка обладнали 715 одиниць громадського транспорту з 793.

Документи на виготовлення карток для пільгового проїзду подали 63 468 тисяч мешканців Львова.  Про це у ефірі Сьогодні. Головне на телеканалі UA: Львів повідомив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк, передає Суспільне.

Він зазначив, що видачу карток заплановано розпочати у листопаді.

Конкретну дату видачі повідомимо пізніше, коли будуть готові люди і місця. Таких місць видачі буде 17. Пільгова картка буде діяти до п'яти років, а окремі категорії населення, до прикладу, студенти можуть мати пільгову карту на 4, 3 чи два роки, залежить від того часу, коли закінчують навчання, — розповів Микола Власюк.

Варто зауважити, що львів'яни зможуть подати документи на пільговий е-квиток двома способами: через електронний кабінет мешканця, або ж безпосередньо в пунктах їх приймання. Зокрема, у ЦНАПах, окремих ЛКП, районних адміністраціях, Центрі надання послуг учасникам бойових дій, та у Центрі обслуговування пасажирів, який відкрили 2 дні тому на вул. Горбачевського, 10. Документи на виготовлення пільгових карток приймають від 28 пільгових категорій населення.

Свою чергою у пресслужбі міської ради розповіли ІА Дивись.info, що на цей момент ніхто із посадовців не може коментувати, як немісцеві користуватимуться пільговою транспортною картою, але обіцяють, що найближчим часом з’явиться офіційна інформація.

Готується окреме рішення виконавчого комітету, коли саме, наразі невідомо, однак точно це станеться у найближчій перспективі. Поки що мешканців не хочемо вводити в оману, тому і не беремось коментувати цього питання, – повідомили у відомстві.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com
 

Читайте також
"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток "Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.
Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео) Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео)
Разовий е-квиток на одну поїздку коштуватиме 10 грн.
Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни Який промадський транспорт не буде курсувати 6 грудня: львів'ян попередили про зміни
6 грудня у зв’язку з проведенням урочистостей з нагоди 30-річчя ЗСУ буде перекриття вулиць Героїв Майдану.
Loading...
Load next