"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток

"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.

Сьогодні у Львові почали видавати пільгові транспортні картки Леокарт. Процедуру видачі розпочали у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій. Перший пільговий електронний квиток отримав учасник бойових дій. Про це повідомляється на сторінці Електронного квитка ЛеоКарт у Facebook.

Вже о 8:15 першу пільгову транспортну картку Леокарт отримав учасник бойових дій Андрій Кульба. Він був приємно здивований, адже друк картки відбувся на місці, при подачі документів, – йдеться в повідомленні. 

Як зазначають у пресслужбі, паралельно з цим розпочалася видача пільгових транспортних карток, які були надруковані на великих принтерах в Центрі Обслуговування пасажирів ( вул. Горбачевського, 10).

Вже з наступного тижня пільгові транспортні картки видаватимуть одразу в 17 пунктах видачі (перелік опублікуємо згодом). Також, акцентуємо увагу, що всі, хто подав документи на виготовлення пільгової транспортної картки будуть проінформовані про її готовність або телефонним дзвінком операторів call-центру електронного квитка або ж смс-сповіщенням чи повідомленням на електронну пошту, - інформують в пресслужбі.

Додамо, що за останніми даними адміністраторами ЛКП “Львівавтодор” було прийнято понад 87 000 пакетів документів на виготовлення пільгової транспортної картки, а майже 20 000 надруковані й готові до видачі.

Що треба знати про оформлення пільгового електронного квитка? Читайте тут.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Понад 60 тисяч львів'ян подали документи на пільговий е-квиток Понад 60 тисяч львів'ян подали документи на пільговий е-квиток
За словами директора ЛКП "Львівавтодор" Миколи Власюка, валідаторами для е-квитка обладнали 715 одиниць громадського транспорту з 793.
Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео) Скільки коштуватиме проїзд із введенням е-квитка у Львові (відео)
Разовий е-квиток на одну поїздку коштуватиме 10 грн.
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Loading...
Load next