Грошові премії для науковців Львівської області

Грошові премії для науковців Львівської області
Майже 200 науковців отримали грошові премії від Львівської облдержадміністрації та Львівської облради.

Щорічно Львівська обласна державна адміністрація та Львівська обласна рада призначають премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти (університетів, академій, інститутів) Львівської області. Цьогоріч за результатами проведеного конкурсного відбору обласні премії отримали 183 науковці у загальній сумі 3 млн грн. Повідомляє ЛОДА. Премії переможцям вручили Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

Освітяни – це провідники нашого світлого майбутнього, заради якого ми виховуємо наших дітей, даємо їм знання. Для якості освіти надзвичайно важливим є очне навчання. Тому вчителі, науковці, викладачі повинні підтримувати вакцинацію, яка дозволить повернутися до офлайн-навчання, - зазначив Міністр.

Зі 183-х лауреатів:

  • 26 отримали премії розміром по 20 000 гривень;
  • 51 - премії по 17 000 гривень;
  • 06 - премії по 15 000 гривень.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео) Вакцинація від COVID-19: у Львові до нового навчального року щеплять вчителів (відео)
Щеплювати працівників шкіл, садочків та позашкільних закладів у місті розпочали ще у червні і планують завершити процес до кінця літа.
Loading...
Load next