Спортсмен з Львівщини Олег Довгун завоював боксерський титул в Америці (фото)

Спортсмен з Львівщини Олег Довгун завоював боксерський титул в Америці (фото)
27-річний боксер зі Стебника Олег Довгун здобув 13-ту перемогу на професійному ринзі у своєму 13-му поєдинку.

У американському Піттсбурзі 27-річному Олегу Довгуну вдалося завоювати титул NABA (Північноамериканської боксерської асоціації) у ваговій категорії до 55,3 кг. Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

За інформацією НОК, боксер родом із Стебника Олег Довгун здобув свою 13-у перемогу на професійному ринзі. Він переміг 34-річного американця Гленна Дезурна за одностайним суддівським рішенням, завдяки чому завоював титул NABA.

Олег Довгун після такої перемоги неодмінно потрапить у ТОП-15 свіжого рейтингу WBA (це одна з чотирьох основних боксерських федерацій у профі-боксі) і серйозно зможе наблизитись до своєї мети - стати чемпіоном світу серед професіоналів за основною версією.

«Велика перемога», – прокоментував свій виступ український боксер.

Раніше повідомлялось, що за медалі Олімпійських Ігор та чемпіонатів Європи і світу талановитим та перспективним спортсменам призначили президентські стипендії.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com

Читайте також
Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео) Легенда настільного тенісу у Львові: у місті позмагались за Кубок Анатолія Строкатова (відео)
Це вже 11-ий міжнародний турнір з настільного тенісу імені Анатолія Строкатова. У ньому взяли участь 300 спортсменів з України та Молдови.
Український боксер Шелестюк переміг нокаутом мексиканця (відео) Український боксер Шелестюк переміг нокаутом мексиканця (відео)
Для Тараса Шелестюка це 19-а перемога в 19-ти боях у професійному боксі. Він переміг нокаутом уперше з 2017 року, коли достроково здолав іншого мексиканця.
Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео) Львівський ватерпольний клуб "Динамо" здобув восьме чемпіонство (відео)
Ватерпольний клуб "Динамо" здобув золоті медалі ватерпольної Суперліги. Це четвертий поспіль та загалом восьмий чемпіонський титул команди.
Loading...
Load next