Учні та студенти Львівщини повертаються до очного навчання

Учні та студенти Львівщини повертаються до очного навчання
Навчання для всіх.

З 22 листопада учні 5-11 класів та студенти вищих навчальних закладів Львівщини повертаються до очного навчання. Таке рішення 15 листопада прийняла обласна комісія ТЕБ і НС. Повідомляє Львівський портал.

Офлайн навчання дозволили відновити у закладах, де всі працівники мають один з таких документів: сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест, або довідку про одужання в додатку «Дія».

Водночас в ОДА нагадали про наказ МОЗ щодо обов’язкової вакцинації педагогів. Таким чином, навіть після відновлення очного навчання, працівники без covid-щеплення будуть відсторонені від роботи.

Нагадаємо, що з 15 листопада учні 1-4 класів у Львові повернулися до очного навчання. Шкільний процес відбуватиметься з дотриманням усіх протиепідемічних правил та за умови повністю вакцинованих освітян. Нещеплених вчителів тимчасово відсторонять від роботи. 

Злата Новосельська  - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео) Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео)
На тлі нової хвилі ковіду львів’ян закликають імунізуватися бустерною дозою.
На Львівщині від штаму "Дельта" помер чоловік: він не був вакцинований На Львівщині від штаму "Дельта" помер чоловік: він не був вакцинований
36-річний мешканець Львівщини, що не мав щеплення проти коронавірусу, помер від штаму Covid "Дельта".
Loading...
Load next