Суд обрав запобіжний захід водію, що збив двох монахинь у Львові (фото)

Суд обрав запобіжний захід водію, що збив двох монахинь у Львові (фото)
47-річний водій наїхав на двох жінок в центрі Львова і навіть не зупинився, протягнувши тіло однієї із жертв через ціле місто.

У понеділок, 22 листопада Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід тримання під вартою водію львівської маршрутки. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

47-річний водій наїхав на двох жінок в центрі Львова. У результаті ДТП одна жінка 67 років була травмована, ще одна 48-річна львів'янка — загинула. Варто зауважити, що водій не просто не зупинився, щоб надати допомогу постраждалим, але натомість протягнув тіло однієї із жертв від вулиці Петра Дорошенка аж до вулиці Джорджа Вашингтона.

Фото: Нацполіція

Суд підтримав клопотання прокурора та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці без права внесення застави. 

Наразі триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: Нацполіція 

Нагадаємо, у Львові водій маршрутки, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, збив двох львів’янок віком 48 та 67 років, які йшли на пішохідному переході. Водій навіть не зупинився і поїхав з місця аварії.

Читайте також
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото) Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.
Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку Не впорався з маневром: у Львові на швидкості авто виїхало на тротуар та збило жінку
У Львові внаслідок наїзду автомобіля "Ford Fusion" біля торгового центру у центрі міста постраждала жінка, яка йшла по тротуару.
Loading...
Load next