Торговця секретними українськими оборонними розробками з Миколаєва затримали

Торговця секретними українськими оборонними розробками з Миколаєва затримали
Жителя Миколаєва затримали під час передачі йому 250 тис. доларів.

Чоловіка викрили на спробі продажу секретних українських оборонних розробок іншій країні. Повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Викрадачу повідомили про підозру у державній зраді.

49-річний чоловік намагався продати представникам однієї з іноземних країн секретну проектну документацію у сфері військового кораблебудування. Правоохоронці задокументували одержання зловмисником кількох "авансів" за вказані дані.

У ході обшуків вилучили флешку із відомостями про розробки вітчизняного оборонно-промислового комплексу та інші докази протиправної діяльності.

Питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу ще вирішують.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next