Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео)

Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео)
Зазначимо, сьогодні антивакцинатори вийшли на марш у Києві з QR-кодами партії Путіна.

Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України, як повідомлялося раніше, було виявлено російську інформаційну спецоперацію, спрямовану на максимальне зменшення рівня вакцинації населення України. Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Зазначається, що в соціальних мережах та телеграм-каналах поширюються повідомлення про нібито негативні наслідки вакцинації.

Підтвердженням реалізації спеціальних інформаційних антивакцинних заходів зі сторони Російської Федерації є проведення чергового маршу противників вакцинації від COVID-19, учасники якої на плакатах "Стоп QR-код" розмістили QR-код, який дає перехід до вебсайту російської політичної партії "Єдина Росія", - йдеться в повідомленні. 

У пресслужбі йдеться, що Центр протидії дезінформації вчергове рекомендує всім, хто має сумніви щодо необхідності щеплення, вивчити всю інформацію про доступні вакцини з офіційних джерел їхніх безпосередніх розробників, проконсультуватися з сімейним чи приватним лікарем або зателефонувати на гарячу лінію МОЗ за додатковою інформацією. 

Нагадаємо, антивакцинатора Стахіва затримали в ніч з 17 на 18 листопада у лікарні міста Сваляви Закарпатської області, куди він втік після того, як СБУ 16 листопада вручила йому підозру та викликала в суд для встановлення запобіжного заходу.

На суд 17 листопада Остап Стахів не з’явився. А під час вручення підозри заявив, що почуває себе зле. Правоохоронці, які перебували на місці, викликали «швидку». Лікарі надали допомогу та відвезли антивакцинатора до лікарні швидкої допомоги у Львові. Туди услід за ним прибули його послідовники-антивакцинатори. Вони відмовлялися одягнути маски та скандували лозунги по кшталт того, що ковіду немає.

Наразі у Львівському апеляційному суді розглядають апеляцію антивакцинатора, в той час, як антивакси скандують під будівлею, називаючи Стахіва месією і сином Божим. 

Нагадаємо, сьогодні у Києві на мітингу біля Верховної Ради зібралися антивакцинатори.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
«Свободу Стахіву»: Львівський апеляційний суд відмовився скасувати арешт антивакцинатору (відео) «Свободу Стахіву»: Львівський апеляційний суд відмовився скасувати арешт антивакцинатору (відео)
Під стінами суду зібралось близько 20 прихильників Стахіва, які скандували «Свободу Стахіву».
"Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео) "Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео)
18 листопада суд арештував Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні.
Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео) Антивакцинатора Стахіва доставили до суду: переховувався в лікарні на Закарпатті (відео)
Під час судового засідання адвокат Стахіва заявив, що його клієнт перебування на лікуванні в Сваляві Закарпатської області.
Loading...
Load next