«Свободу Стахіву»: Львівський апеляційний суд відмовився скасувати арешт антивакцинатору (відео)

«Свободу Стахіву»: Львівський апеляційний суд відмовився скасувати арешт антивакцинатору (відео)
Під стінами суду зібралось близько 20 прихильників Стахіва, які скандували «Свободу Стахіву».

Львівській апеляційний суд вирішив відмовити підозрюваному у намаганні повалити конституційний лад в Україні 36-річному Остапу Стахіву в скасуванні арешту. Зазначається, що Стахіва продовжать тримати у львівському СІЗО протягом двох місяців, якщо він не внесе 998,8тис. грн. Таке рішення прийняв суддя Ігор Галапац під час засідання 24 листопада, повідомляє ZAXID.NET.

Зауважимо, що апеляційний суд Львова розпочав розгляд оскарження арешту Остапа Стахіва о 17:00. Біля суду зібралось близько 20 прихильників Стахіва, які скандували «Свободу Стахіву».

Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац. Під час засідання суду адвокат Остапа Стахіва Михайло Магарський спочатку попросив суд змінити запобіжний захід Остапу Стахіву на домашній арешт, але потім попросив суд взагалі відпустити його. Він також заявив про погані умови утримання Остапа Стахіва і назвав їх «катуванням», - йдеться в матеріалі.

Як повідомляється, сам Стахів сказав, що СБУ ще не допитала його у кримінальній справі.

Він також заявив, що спецслужбовці «виводили його у в лісі біля Сколе і намагались залякати». Також Стахів розповів, що його утримують у маленькій камері з протягом, погано годують. Він зачитав свою заяву в поліцію про порушення його прав у камері СІЗО, - зазначають журналісти.

Варто зазначити, що прокурор Георгій Зенін попросив клопотання адвоката Стахіва не задовольнити. Він запевнив, що Стахіва підозрюють у злочинах, які стосуються повалення та зміни конституційного ладу в Україні. Прокурор повідомив суду, що Стахів не прийшов на перше судове засідання у своїй справі, бо переховувався в лікарні на Закарпатті.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео) Стахіва прозвали сином Божим. РНБО назвала марш противників вакцинації російським слідом (відео)
Зазначимо, сьогодні антивакцинатори вийшли на марш у Києві з QR-кодами партії Путіна.
"Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео) "Бананофікус", виливав томатний сік на депутата та викидання у смітник. Хто ж такий Остап Стахів насправді? (відео)
18 листопада суд арештував Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next