З багатоповерхівки на Сихові випала молода жінка

З багатоповерхівки на Сихові випала молода жінка
Усі обставини події поки встановлюють поліцейські.

У неділю увечері, 28 листопада, з 15 поверху львівського будинку випала молода жінка і загинула на місці. Поліція встановлює особу загиблої та обставини її смерті, про це повідомляє ZAXID.NET.

Нещасний випадок трапився приблизно о 17:00. За попередньою інформацією поліції, дівчина випала з балкона загального користування останнього поверху будинку на вул. Чукаріна на Сихові. 

За словами свідків, тіло впало на припарковану під будинком машину. Від удару голова відкотилася на кілька десятків метрів, - йдеться у повідомленні телеграм-каналу "Львів".

Особа загиблої ще не встановлена. На вигляд загиблій жінці 20-30 років.

Новина доповнюється.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Обвалилась стіна будинку на вулиці Руській: у Львові під завалами помер неповнолітній робітник (відео) Обвалилась стіна будинку на вулиці Руській: у Львові під завалами помер неповнолітній робітник (відео)
У центрі Львова обвалилася частина стіни будинку. Під завалами опинився робітник, який до того ж був неповнолітнім.
Львівщина готується до впровадження "червоної" зони карантину (відео) Львівщина готується до впровадження "червоної" зони карантину (відео)
За інформацією ЛОДА, наразі у Львівській області зафіксували 159 411 випадків коронавірусу. Із початку пандемії від недуги померли 4 086 хворих, натомість одужали - 138 678.
Loading...
Load next