Старт продажу нового ЖК Perfect life від LEV Development

Старт продажу нового ЖК Perfect life від LEV Development
У Винниках стартувало будівництво та продаж нового житловогокомплексу «Perfect Life» від «Lev Development».

Живи, працюй, відпочивай! 

Така концепція нового ЖК Perfect Life від компанії Lev Development. Простір довкола, інновації,  та мальовнича локації біля лісопарку.

У Винниках стартувало будівництво інноваційного житлового простору та продаж квартир, адже тут уже запрацював консультативний центр. 

Це перший квартал бізнес-класу в цьому мікрорайоні Львова, у Винниках, який дасть можливість жити, відпочивати тут, вирощувати дітей, водити їх до школи і все на одній території, в прекрасній екологічній місцевості, з класним ландшафтним парком поруч, - повідомив Олександр Островський, співзасновник девелоперської компанії «LEV DEVELOPMENT».

Керівництво компанії заклало наріжний камінь на місці майбутнього житлового кварталу. Та за доброю традицією спільно з духовенством освятили ділянку. Автори проєкту розказали про сучасність розробки. Наголосили на комфорті та зручностях, які будуть зроблені для майбутніх жителів. Автори проєкту розказали про сучасність розробки. Наголосили на комфорті та зручностях, які будуть зроблені для майбутніх жителів. 

Ми старалися зробити все таким чином, щоб це була маленька Європа. В плані, щоб в нас не було машин, щоб в нас максимально була можливість людям комфортно себе почувати. Скажімо так, від такої міської буденності заховати їх, - сказав Володимир Хома, головний архітектор проєкту Perfect Life.

Відділ продажу майбутнього житлового кварталу Perfect Life уже офіційно відчинив свої двері для клієнтів. А ознайомитися детальніше з проектом ви можете на сайті компанії Lev Development або за телефоном 58-00.

За матеріалами прес-релізу.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next