Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР»

Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР»
Суддя Віктор Романюк визнав чоловіка винним в участі у терористичній організації.

Галицький районний суд ув’язнив на 10 років члена терористичної організації «Луганська народна республіка» Олександра Ланшакова, який був командиром взводу в організації бойовиків і обстрілював українські позиції. Про це повідомляє ZAXID.NET.

За інформацією, поданою у вироку за 26 листопада, Олександр Ланшаков у 2014-2017 роках брав участь у терористичній організації «ЛНР».

У 2015 році Ланшакова призначили на посаду командира взводу гвардійської мотострілецької бригади народної міліції «ЛНР». Вступивши до терористичної організації «ЛНР», Ланшаков отримав спеціальну форму, вогнепальну зброю та боєприпаси, — йдеться в матеріалі.

Зауважимо, що місцем дислокації «армійського корпусу народної міліції» є територія колишнього Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Дідоренка.

У складі розвідувального взводу Олександр Ланшаков виходив на лінії розмежування сил АТО та незаконних збройних формувань, під час обстрілював позиції українських військових, - зазначає видання.

Додамо, що сам Олександр Ланшаков не з'явився на судовому засіданні щодо цієї справи. Своєю чергою, суддя Віктор Романюк визнав чоловіка винним в участі у терористичній організації. Він взяв до уваги те, що Ланшаков був раніше судимий і не знайшов обставин, які б пом’якшували його вину. В результаті Галицький районний суд призначив Олександру Ланшакову 10 років тюрми.

Цей вирок набере законної сили після 30 днів, упродовж яких Ланшаков може подати апеляцію. Зараз 41-річний Олександр Ланшаков перебуває у розшуку, як особа, що переховується від суду. Терориста зможуть арештувати одразу після того, як знайдуть, - йдеться в матеріалі. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
Лікар-гінеколог засуджений за смерть дитини у Львові й досі продовжує працювати
Сім'я померлої дитини стверджує, що лікар витискав дитину з живота матері, внаслідок чого немовля невдовзі померло. Однак, лікар який приймав пологи у жінки не визнає своєї провини.
Справа щодо загибелі юнака у Львівському салоні гральних автоматів майже завершена (відео) Справа щодо загибелі юнака у Львівському салоні гральних автоматів майже завершена (відео)
Судова тяганина щодо шістьох поліцейських, яких обвинувачують у смерті хлопця в клубі гральних автоматів, перебуває на фінальній стадії розгляду.
Loading...
Load next