Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика

Помер ексгендиректор ФК «Карпати» Михайло Практика
У неділю, 5 грудня, на 67-му році життя помер колишній генеральний директор львівського ФК «Карпати» Михайло Практика.

Про це повідомила у Facebook його донька Христина.

Буду пам‘ятати тебе завжди, ти навіки у моєму серці, найкращий тато. Не віриться, що тебе вже нема, не можу усвідомити це, – йдеться у повідомленні Христини Практики.

Михайло Практика закінчив Інститут фізкультури за спеціальністю «футболіст» і навіть розпочав професійну кар'єру гравця, виступаючи за львівський «Сокіл». Однак згодом через хворобу був змушений перейти на адміністративну роботу – спершу в «Соколі», а згодом у «Карпатах».

Михайло Практика є засновником фірми Practic, яка виробляла спортивний інвентар і була одним зі спонсорів ФК «Карпати». Посаду генерального директора «Карпат» Михайло Практика залишив весною 2004 року. 


Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео) Відкритий міжнародний турнір з натурального бодібілдингу відбувся в Україні (відео)
Перші змагання з натурального бодібілдингу в Україні. Жодних допоміжних препаратів під час і без того важкої й тривалої підготовки.
У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео) У Львові провели 10-й міжнародний турнір з вільної боротьби пам'яті Ігоря Первачука (відео)
Протягом 2-х днів спортсмени з різних куточків України та з-за кордону змагатимуться за цінні нагороди та звання кращих у своїй ваговій та віковій категорії.
Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео) Спершу за парти, опісля – до спорту: як діти Львівщини повертаються до навчання (відео)
Львівські школи відновили навчання в онлайн-форматі. Водночас відновлюють роботу й спортивні секції.
Loading...
Load next