Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано

Після хокейного матчу: на Львівщині 10 дітей отруїлися невідомою речовиною, четверо госпіталізовано
У Новояворівську на Львівщині 10 дітей звернулося до медиків зі скаргами на погане самопочуття.

У місті Новояворівськ, що на Львівщині 10 дітей звернулося до лікарів зі скаргами на погане самопочуття, з них четверо були госпіталізовані через отруєння невідомою речовиною. Про це повідомив департамент цивільного захисту Львівської облдержадміністрації у Телеграмі.

До приймального відділення КНП “Новояворівська районна лікарня ім. Ю.Липи” Яворівського району з скаргами на погане самопочуття звернулось 10 дітей, з яких госпіталізовано 4 дитини у задовільному стані з попереднім діагнозом – “отруєння невідомою речовиною, — йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що подія сталася 11 грудня після хокейного матчу на “Льодовій арені” у Новояворівську. Причини та обставини отруєння встановлюються.

Нагадаємо, раніше учні на Житомирщині отруїлися засобом для чищення кераміки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На вулицях Львова догхантери труять собак (відео) На вулицях Львова догхантери труять собак (відео)
Існують препарати, від яких тварина може померти, лише вдихнувши. Тож чи не єдине розв'язання проблеми – заборона їх продажу без рецепту.
У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео) У Львові діти зможуть спробувати себе у ролі ведучих (відео)
Телеканал ПравдаТУТ Львів змінює формат та оголошує конкурс до Дня захисту дітей! Малеча зможе спробувати себе у ролі наших ведучих та провести самостійно увесь випуск програми.
У Львові госпіталізували немовля із коронавірусом У Львові госпіталізували немовля із коронавірусом
До дитячої клінічної лікарні "ОХМАТДИТ" госпіталізували новонароджену дитину, хвору на коронавірус. Вона заразилась від ковід-позитивної матері.
Loading...
Load next