З 13 січня ціни на проїзд у Львові зростуть до 15 гривень (інфографіка)

З 13 січня ціни на проїзд у Львові зростуть до 15 гривень (інфографіка)
Якщо до цього часу у Львові не запустять програму "Леокарт", то підвищення цін доведеться відтермінувати.

Із 13 січня разовий проїзд у громадському транспорті Львова коштуватиме 15 гривень. Рішення про це має бути ухвалено цієї п’ятниці, 17 грудня, повідомляє "Вголос".

Так, згідно з проєктом рішення виконкому, тарифи на послуги з перевезення пасажирів пасажирським транспортом на маршрутах загального користування у Львівській міській територіальній громаді з 13 січня 2022 року буде підвищено.

Інфографіка "ПравдаТУТ News"

Учні матимуть можливість їздити громадським транспортом протягом навчального року безоплатно. Проте цих безоплатних поїздок на місяць для них передбачено всього 60. Якщо дитина вичерпала свій ліміт, то їй доведеться платити як дорослому.

Під час літніх канікул безоплатних поїздок для школярів не передбачено, їм доведеться сплачувати за кожну поїздку по 10 гривень.

Для туристів передбачено короткотермінові туристичні абонементи:

  • на 1 день – 35 гривень;
  • на 2 дні – 60 гривень;
  • на 3 дні – 80 гривень;
  • на 7 днів – 200 гривень.

Тарифи мають набрати чинності з 13 січня. Проте наголошують на тому, що якщо до того часу у Львові не запрацює електронний квиток, то підвищення доведеться відтермінувати.

Вам може бути цікаво: Що треба знати про оформлення пільгового електронного квитка?

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Автобусний маршрут №9 у Львові змінив кінцеву зупинку Автобусний маршрут №9 у Львові змінив кінцеву зупинку
Від сьогодні, 17 травня, автобусний маршрут №9 курсуватиме з головного львівського автовокзалу у село Муроване й до новобудов на вулиці Вернадського у Львові.
Затори у Львові: чи вирішить проблему міська електричка? (відео) Затори у Львові: чи вирішить проблему міська електричка? (відео)
Уже наступного року у Львові можуть запустити міську електричку, що сполучатиме віддалені спальні райони. 
Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео) Вижити у спеку в маршрутці: проблеми громадського транспорту у Львові (відео)
Звичайна поїздка в громадському транспорті перетворюється у надскладну місію – не знепритомніти чи хоча б вийти з маршрутки сухим.
Loading...
Load next