Впав з висоти: на Львівщині 70-річного чоловіка доставили у лікарню на вертольоті

Впав з висоти: на Львівщині 70-річного чоловіка доставили у лікарню на вертольоті
За останні пів року санавіація МВС здійснила 85 вильотів.

У Львівській області 70-річний чоловік впав з висоти й отримав важкі травми. Його доставили у лікарню на гелікоптері. Про це повідомляє поліція Львівщини. 

Зазначається, що санавіація МВС доставляє до лікарень хворих у критичному стані та органи для трансплантації. За останні 6 місяців вони здійснили 85 вильотів. Лише на Львівщині було здійснено 38 таких вильотів. 

У рятувальній місії взяли участь фахівці Центру авіаційного забезпечення Національної поліції України й Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та  медицини катастроф, — зазначається в пресслужбі. 

Як зауважили правоохоронці, у березні 2021 року, за ініціативи Міністерства внутрішніх справ та Міністерства охорони здоров’я України, було створено Єдиний аеромедичний простір. Він передбачає запровадження системи аеромедичної евакуації хворих у критичному стані або важкотравмованих осіб, а також авіаційне транспортування органів для трансплантації. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію
Лікар розповів, що у дитини діагностували судомний синдром. Що сталою причиною їх виникнення поки що не відомо.
На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео) На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео)
У Львівській області призупинили надавати послугу екстреної аеромедичної евакуації. Після двох місяців роботи гелікоптер ДСНС забрали на сервісне обслуговування.
Loading...
Load next