Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію

Перша аеромедична евакуація для дитини на Львівщині: 3-місячне немовля потрапило в реанімацію
Лікар розповів, що у дитини діагностували судомний синдром. Що сталою причиною їх виникнення поки що не відомо.

Вчора, 4 жовтня до львівської міської дитячої лікарні гелікоптером доставили 3-місячне немовля. Зазначимо, що це перший на Львівщині випадок використання аеромедичної евакуації для дитини.

Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Заступник головного лікаря лікарні Роман Герега розповів, що у дитини діагностували судомний синдром. Маленького пацієнта відразу скерували в реанімацію. У маляти раптово виникли судоми, яких ніколи раніше не було. Що стало причиною їх виникнення, стане відомо після ретельного обстеження дитини. 

Зазначимо, що 1 жовтня на Львівщині відновили аеромедичну евакуацію важкохворих пацієнтів. Національна поліція передала Львівському обласному центру екстреної медицини та медицини катастроф гелікоптер Airbus Helicopters Н145, який тепер постійно перебувати на Львівщині.

Раніше для аеромедичної евакуації в області тимчасово використовували гелікоптер ДСНС, який на початку червня забрали на сервісне обслуговування. Після цього майже чотири місяці аеромедична евакуація пацієнтів на Львівщині не здійснювалася.
 

Читайте також
На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео) На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео)
У Львівській області призупинили надавати послугу екстреної аеромедичної евакуації. Після двох місяців роботи гелікоптер ДСНС забрали на сервісне обслуговування.
На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео) На Львівщині шахраї прикидались лікарями та виманювали у людей гроші на лікування (відео)
Поліцейські викрили шахраїв-гастролерів, які обманом виманювали гроші у своїх жертв.
Небезпечні плазуни на Львівщині: цими вихідними на Стрийщині госпіталізували 2 осіб після нападу змій (відео) Небезпечні плазуни на Львівщині: цими вихідними на Стрийщині госпіталізували 2 осіб після нападу змій (відео)
На Львівщині почали фіксувати напади плазунів на людей. Втім фахівці переконують, що це стається через необережне поводження та незнання правил відповідних поведінки під час зустрічі із змією.
Loading...
Load next