У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео)

У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео)
На площі перед Львівською Оперою урочисто засяяла центральна зелена красуня. Також запрацював Різдвяний ярмарок. 

У Львові напередодні свят традиційно відкрився різдвяний ярмарок. Цього року на двох локація на площі ринок та на проспекті свободи. Відвідувачі ярмарку матимуть змогу придбати різноманітні вироби ручної роботи, святкові сувеніри, аксесуари для дому, прикраси, одяг та інше. 

Ми з Гуцульщини Косівського району. Пропонуємо екологічно чисті продукти. В нас чаї, меди, сири, коники, косички, все в нас екологічно чисте, — розповідає Ганна Базоляк, продавчиня. 

Я приїхав з Дніпра. Займаюся гончарством, керамікою. Привіз сюди багато горняток різних, тигрики, бо наступний рік тигра. І в’язані іграшки, жінка в’яже, — каже Олександр Бондарчук, продавець .

До того ж біля оперного театру вже урочисто відкрили головну ялинку міста. 17 метрове дерево з села Оброшине. Хвойну подарував Львову місцевий мешканець, який посадив її понад 35 років тому. 

До Львова традиційно приїжджає дуже багато гостей і на католицьке Різдво, і на православне, тому ми усіх радо вітаємо. Львів’янам хочу побажати тільки одного — трохи забути про ці проблеми рік складний. І просто відчути себе людьми, гідними людьми. Мати час на сім’ю, на родину, — наголошує Андрій Садовий, міський голова Львова. 

Посадовці розповідають, дещо змінили концепцію ялинки, щоб підкреслити українські традиції. А завершилося  відкриття урочистою передачею Вифлеємського вогню миру від пластунів та концертною святковою програмою. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста
Про це повідомили в міськраді Новояворівська 30 грудня.
Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО) Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО)
Тематично задекоровані крамниці, льодова ковзанка, головна ялинка та різдвяний ярмарок – загалом зимові гуляння у Львові триватимуть до 17-го січня.
Головна зимова красуня: у Львові встановили центральну ялинку міста (відео) Головна зимова красуня: у Львові встановили центральну ялинку міста (відео)
У засніженому Львові витає дух Різдва. Та яке ж воно без головної окраси – ошатної вічнозеленої красуні. За доброю традицією, дерево місту спрезентували. Цього разу жителі Оброшина.
Loading...
Load next