Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста

Варварські дії: на Львівщині вже вдруге за місяць зруйнували декорації біля центральної ялинки міста
Про це повідомили в міськраді Новояворівська 30 грудня.

У Новояворівську, що у Львівській області, вандали зруйнували декорації біля ялинки та зламали огорожу. Про це повідомляє Новояворівська міська рада. 

Зазначається, що такий інцидент трапляється вже вдруге за цей зимовий сезон. Така неприємність трапилася з центральною ялинкою містечка. 

Вона встановлена біля Палацу культури "Кристал". Також зловмисники намагалися зруйнувати огорожу довкола хвойної красуні.

Вкотре звертаємось до Вас з проханням не чинити варварських дій, бо такими темпами до Нового року та Різдвяних свят місто залишиться без новорічних атрибутів свята, — акцентували в міськраді.

Також в публікації звернулися до можливих свідків скоєння цього правопорушення. Їх попросили надати будь-яку інформацію, яка може допомогти у встановленні осіб зловмисників.

Нагадаємо, раніше через сильний вітер у Маріуполі впала головна новорічна ялинка міста.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО) Львів у передчутті свята: запалення ялинки та відкриття святкових ярмарків очікують містяни (ВІДЕО)
Тематично задекоровані крамниці, льодова ковзанка, головна ялинка та різдвяний ярмарок – загалом зимові гуляння у Львові триватимуть до 17-го січня.
У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео) У Львові запрацював різдвяний ярмарок (відео)
На площі перед Львівською Оперою урочисто засяяла центральна зелена красуня. Також запрацював Різдвяний ярмарок. 
"Бюджетно і естетично": новорічну ялинку планують відкрити у Львові 17 грудня "Бюджетно і естетично": новорічну ялинку планують відкрити у Львові 17 грудня
Львівські творці мають більш масштабні ідеї для оздоблення міста на зимові свята.
Loading...
Load next