20-річна львів'янка стала чемпіонкою світу з універсального бою (фото)

20-річна львів'янка стала чемпіонкою світу з універсального бою (фото)
Попри досить юний вік дівчина уже має великий багаж перемог.

8 по 12 грудня в Анталії (Туреччина) відбувся чемпіонат світу з універсального бою. Серед дівчат, у ваговій категорії до 52 кг, сержантка Богдана Качура посіла перше місце та здобула звання «Майстер спорту України міжнародного класу» з універсального бою. Про це повідомляє ДПСУ.

Фото: ДПСУ

У 2018 році голова Федерації з універсального бою у Тернопільській області Дмитро Патиковський запропонував Богдані бути її тренером та розпочати спільні спортивні тренування. Дівчина прийняла пропозицію і відтоді в її спортивній кар’єрі розпочався стрімкий ріст, - йдеться в повідомленні ДПСУ.

У Держприкордонній службі зазначають, що попри досить юний вік, дівчина має великий багаж перемог. Вона розповідає, що поєднувати тренування та службу їй вдається не легко, але вона наполегливо працює та впевнено йде до своєї мети.

Фото: ДПСУ

Крім того, у ДПСУ зазначають, що тренер Богдани – Дмитро Аркадійович, теж колишній прикордонник. Він також взяв участь у чемпіонаті та здобув перемогу у ваговій категорії до 80 кг. Загалом у командному заліку збірна України посіла перше місце.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Золото на змаганннях вибороли 7 львів’ян Золото на змаганннях вибороли 7 львів’ян
Чемпіонат Європи у Румунії приніс українським спортсменам багато перемог.
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео) "Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.
Loading...
Load next