"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)

"Я нічим не був здивований": Джошуа прокоментував бій з чемпіоном світу Усиком (відео)
Бій став головним у вечорі боксу в Лондоні – оскільки боксери боролися за звання чемпіона світу в суперважкій вазі.

Колишній чемпіон світу, який виступає у важкій вазі британець Ентоні Джошуа прокоментував бій у якому він програв українському боксеру Олександру Усику, який став чемпіоном за версіями WBA, WBO, IBF і IBO. Суперник українця назвав слабкі сторони в арсеналі Усика та заявив, що той його нічим не здивував.

Тим часом Джошуа також додав, що готуватиметься до наступного бою з українцем. Про це він сказав після поразки у бою, повідомляє sport.ua.

Вітаю Усика, він виконав відмінну роботу. Але ми повернемося. Що пішло не так? Я просто зазнав поразки, таке буває. Після дев'ятого раунду я вже нічого не бачив, моє око було закрите. При всій повазі до Усика, але я нічим не був здивований, - наголосив британський боксер.

Ентоні пояснив, що українець важить менше аніж він та тримав хороший темп - майже на 10 кілограмів: "Він був легше, він тримав хороший темп. Але, в той же час, він пропускає. І пропускає багато. У реванші потрібно буде зрозуміти, як влучати частіше і бити жорсткіше".

Зокрема, зауважимо, що Олександр Усик також прокоментував свою перемогу та зазначив, що цей бій для нього чимало значить, він відбувся саме так, як боксер і планував.

Було кілька моментів, коли Джошуа затискав мене, але це незначні речі. Не було завдання зупинити поєдинок у 12-му раунді, - наголосив боксер.

Тим часом Усик також додав, що "єдине, що я хотів зробити, — прославити свого бога, Ісуса Христа, і заявити, що це все для нього", й наголосив, що "це був не найкращий Усик сьогодні".

Нагадаємо, що бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.

Одноголосним рішенням суддів Олександр Усик визнаний переможцем цього бою, за підсумками 12 раундів віддали перемогу українському боксеру - 116-112, 117-114, 115-113.

Проте, перед грандіозним боєм стало відомо, що у разі поразки британець отримає можливість повернути свої пояси в реванші Усик - Джошуа, оскільки в контракті на перший бій прописаний пункт про обов'язковий повторний поєдинок.

Читайте також
Реванш Усик-Джошуа: наступний чемпіонський бій український боксер має провести з Джошуа (відео) Реванш Усик-Джошуа: наступний чемпіонський бій український боксер має провести з Джошуа (відео)
Україну чекає друга частина протистояння Олександра Усика і Ентоні Джошуа після того, як українець одноголосним рішенням суддів здолав британця у Лондоні.
Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео) Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)
Напередодні Усик повернувся в Україну після перемоги над британцем Ентоні Джошуа в Лондоні. Усі свої бої Усик провів без жодної поразки, в тому числі із британським боксером - виграв усі 19 боїв, з яких 13 завершив нокаутом.
Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео) Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.
Loading...
Load next