Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)

Усик переміг Джошуа і здобув чотири чемпіонські пояси (відео)
Бій Усик - Джошуа за звання чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO пройшов усі 12 раундів. На арені Tottenham Hotspur на битву Усика з Джошуа прийшло подивитися близько 67 тисячі глядачів.

Українець Олександр Усик та британець Ентоні Джошуа у ніч з 25 на 26 вересня провели грандіозний бій за титули чемпіона світу WBA, WBO, IBF, IBO у важкій вазі. Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди й в результаті здобув сенсаційну перемогу та став чемпіоном світу - український боксер відібрав у британця відразу чотири титули. Цим самим Олександр Усик повернув пояси, які чотири роки тому Джошуа забрав у Володимира Кличка.

Зокрема, Усик проводив свій третій бій у суперважкій вазі та вперше боксував за титул чемпіона світу, Джошуа – захищав свої титули.

Українець активніше почав бій, залишивши за собою перші раунди, а також у сьомому раунді Усик похитнув Джошуа, але британець зумів встояти на ногах. А у дванадцятому раунді Усик пішов в атаку і на останніх секундах провів активну атаку – затис суперника на канатах, суддя не зупинив бій.

Одноголосним рішенням суддів Олександр Усик визнаний переможцем цього матчу. Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких віддали перемогу українському боксеру - 116-112, 117-114, 115-113.

Бій пройшов саме так, як я очікував. Було кілька моментів, коли Джошуа затискав, але нічого особливого, - розповів Усик на флеш-інтерв'ю одразу після бою.

Після перемоги український боксер станцював фірмового гопака, як він це зробив у Лондоні після перемоги на Олімпіаді у 2012 році.

Зокрема, із перемогою у бою, Олександра Усика вже привітав президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що 24 вересня, напередодні поєдинку боксери пройшли процедуру зважування. Підсумки зважування: Олександр Усик показав на вагах результат 100,3 кг, Ентоні Джошуа переважив українця, його вага - 108,9 кг.

Зауважимо, що на рахунку британця Джошуа з Англії – 24 перемоги, з них 22 отримані достроково, і лише одна поразка. Його противник – обов'язковий претендент Усик з України, у якого немає поразок, а на 18 перемог 13 – дострокові. Обидва спортсмени – олімпійські чемпіони.

To the scorecards we go... #JoshuaUsyk pic.twitter.com/QT3v5QuNpN

— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) September 25, 2021
Читайте також
Реванш Усик-Джошуа: наступний чемпіонський бій український боксер має провести з Джошуа (відео) Реванш Усик-Джошуа: наступний чемпіонський бій український боксер має провести з Джошуа (відео)
Україну чекає друга частина протистояння Олександра Усика і Ентоні Джошуа після того, як українець одноголосним рішенням суддів здолав британця у Лондоні.
Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео) Український боксер Усик проводить першу пресконференцію після бою з Джошуа (відео)
Напередодні Усик повернувся в Україну після перемоги над британцем Ентоні Джошуа в Лондоні. Усі свої бої Усик провів без жодної поразки, в тому числі із британським боксером - виграв усі 19 боїв, з яких 13 завершив нокаутом.
"Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео) "Нехай робить все, що забажає": Усик прокоментував майбутній бій з Джошуа у Лондоні (відео)
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) напередодні бою з Олександром Усиком (18-0, 13 KO) вирішив залякати українця. Однак, українського боксера це не лякає.
Loading...
Load next