"Такі добрі події неабияк важливі": у Львові організували свято для родин захисників України (відео)

"Такі добрі події неабияк важливі": у Львові організували свято для родин захисників України (відео)
У «Будинку Воїна» для малечі влаштували справжні різдвяні забави.

Свято для родин захисників: у «Будинку Воїна» цими вихідними для малечі влаштували справжні різдвяні забави. Зокрема співали колядки, розмальовували пряники та дарували солодкі сюрпризи. Батьки ж кажуть, що особливо зараз в умовах пандемії та у час бойових дій на Сході України такі добрі події неабияк важливі.  
 

Свято вдалося, свято гарне, воно нам потрібне в такий нелегкий час. Особливо, коли наші хлопці десь там на Донбасі, на тій війні, яка нам взагалі непотрібна.

Дуже гарно, дуже радісно. Малій дуже подобається, вона любить, як колядують, як співають. Вона танцювала. Та?

Приємно, що взагалі такі свята відбуваються і не забувають за дітей учасників бойових дій, дуже приємно, що кличуть нас. Незважаючи на те, що діти вже великі, ну фактично від самої війни ми десь ходимо з «Самообороною». Мені дуже приємно, що не забувають, що кличуть, — діляться враженнями батьки.
 

Такі події також служать у якості психологічної підтримки бійців, які повернулися зі Сходу та родин тих, хто віддав своє життя задля мирного життя українців, — кажуть представники «Будинку Воїна».

 

 

Людям, можливо, більшості не потрібна там якась соціальна допомога. Їм потрібна увага і розуміння того, що те, що вони робили і роблять, не даремно, і це все для майбутнього держави. Ну і свято. Різдво ніхто ніколи не відміняв. Навіть в найгірші часи люди святкували Різдво, бо це велике свято. Ми країна християнська і з нами правда, з нами Бог, з нами Україна, — розповідає директор КЗ ЛОР «Будинок Воїна» Олег Височанський.
 

Організували цей різдвяний вечір представники «Народної Самооборони» Львівщини, які вже не перший рік поспіль влаштовують подібні дійства та вітають наших військовослужбовців.  




Волонтери «Самооборони» робили багато років поспіль такий вертеп волонтерський на Схід, їздили на передові позиції там, де наші захисники в холодних окопах і бліндажах захищають кожного з нас і дають нам можливість святкувати. А цього року вирішили зробити у Львові, для тих хто зараз тут, — зазначає керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.



І додають, що солодкі подарунки дітям військовослужбовців уже традиційно передали «Різдвяним конвоєм» волонтери з Німеччини.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
Loading...
Load next