Символи 2022-го року: рік Блакитного Водяного тигра та головний колір Very Peri (відео)

Символи 2022-го року: рік Блакитного Водяного тигра та головний колір Very Peri (відео)
Астрологи кажуть: у 2022-му потрібно забути про лінь і сміливо втілювати плани в життя.

Оптимізм і цілеспрямованість на противагу везінню у всіх життєвих сферах: рік металевого бика поволі добігає кінця. На зміну рогатому приходить Блакитний Водяний тигр. Рік найбільшого представника сімейства котячих буде активним і насиченим.

Тигр як правило — то тварина така дуже агресивна, яка любить рух, яка любить багато рухатися, багато робити якихось таких кардинальних змін. Тому, якщо в цьому році ви плануєте переїзд, шлюб, якісь дуже важливі події в житті, то якраз це той самий рік, коли це можна робити, — розповідає астрологиня Наталія Подольська.

Наступного року важливо озброїтися рішучістю та відповідальністю за свої вчинки, — пояснює астрологиня. Успіх спіткає активних людей, оскільки тигр — істота з таких.

У рік тигра не можна бути лінивим, не можна бути боязким . Бо тигр — то хижак, якщо ми боїмося хижака. Знаєте як кажуть, не ми, так нас. Тобто треба, щоб це були ми, — зазначає астрологиня.

А от кольором року назвали барвінковий відтінок фіолетового, який називається Very Peri. Для його створення в Інституті кольору Pantone змішали синій та фіолетово-червоні тони. Попри свою «штучність» Very Peri можна поєднувати як і з спокійними, так і з яскравими кольорами.

Цей колір складається із поєднання синього та червоного. І, за рахунок цього, він надзвичайно складний сам по собі, але незважаючи на це, він багато з чим міксується. Звичайно, що він міксується з такими класичними відтінками, як чорний, коричневий, бежевий, сірий. Якщо ж говорити про якісь насичені поєднання, то дуже гарно він буде виглядати з усіма природними відтінками, — пояснює стилістка Анастасія Мала.

Якщо ж у вашому гардеробі кольору Very Peri ще немає, то стилісти радять розпочинати створення образів за допомогою аксесуарів цього відтінку. Що, у свою чергу, зможе значно освіжити образ.

Якщо хочеться його вперше впровадити в свій гардероб , то найкраще починати з аксесуарів . Тобто це або сумки, або взуття. І звичайно, що цей колір найкраще буде виглядати в літні і весняні сезони. Тобто, коли тепло, коли ми можемо дозволити собі щось таке легке, повітряне. Але так само  він дуже цікаво може поєднуватися із зимовим гардеробом, — додає стилістка.

Тож, у Новому році потрібно бути енергійними та не боятися експериментів. Почати зміни можна з гардеробу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео) Зимова Країна мрій: у Львові тривають святкові гуляння на етнофестивалі (відео)
На вулиці понад 10 градусів морозу, тож учасники «Миклухо Маклай» зігріваються, танцюючи аркан.
У Львові вже офіційно можна придбати новорічну ялинку: яка вартість? (відео) У Львові вже офіційно можна придбати новорічну ялинку: яка вартість? (відео)
Люди наголошують, тільки завдяки нашим військовим ми маємо можливість традиційно відзначити початок нового року.
Loading...
Load next